Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Επίσκεψη του Προέδρου της Επιτροπής Εθνοτήτων του Βιετνάμ και μελών του Εθνικού Συμβουλίου της Εθνοσυνέλευσης του Βιετνάμ στο Δήμο Σαλαμίνας

Την Πέμπτη 10.10.2024 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνοτήτων του Βιετνάμ και Μέλος της Μόνιμης Επιτροπής της Εθνοσυνέλευσης κ. Y Thanh Ha Nie Kdam, συνοδευόμενο από μέλη του Εθνικού Συμβουλίου της Εθνοσυνέλευσης του Βιετνάμ.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν επίσης από το Δήμο η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικών Υπηρεσιών κα. Γιούλη Καλιότσου, η ειδική σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού κα. Ελπίδα Νουφράκη και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σαλαμίνας κα. Σταματίνα Μπούτση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με επίκεντρο την κοινωνική πολιτική, τον τουρισμό και την παιδεία.


Με την ολοκλήρωση της συζήτησης, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Παναγόπουλος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του Βιετνάμ για την επίσκεψή τους και την χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων και οι πλευρές επιβεβαίωσαν την κοινή πρόθεσή τους για περεταίρω ανάπτυξη των σχέσεων τους.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνοτήτων του Βιετνάμ κ. Y Thanh Ha Nie Kdam και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση της Βιετναμέζικης Αντιπροσωπείας στο Λαογραφικό και Ναυτικό Μουσείο του Δήμου μας, που στεγάζεται στο Δημαρχείο.

 

Eκ του Γραφείου Τύπου

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου