Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

17:27 Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει


*Ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος Τζορτζ Μπάλντοκ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου.

*Στους Κυριακάτικους αγώνες Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ & ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ, έχουν ληφθεί  αστυνομικά μέτρα τάξης.

Αντικατάσταση Διαιτητή

Στον Κυριακάτικο αγώνα ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αντί της διαιτητή Β.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ (κώλυμα λόγω τραυματισμού),  η Ε.Δ. όρισε τον διαιτητή Π. ΛΕΜΠΕΣΗ.

Τα ζευγάρια της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων  της Γ΄ φάσης του Κυπέλλου τα ζευγάρια που προκύπτουν βάση της κλήρωσης για την 4η  Φάση είναι τα εξής:

 1. ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ

2. ΑΜΦΙΑΛΗ – Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ

3. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ- ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

4. ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ

5. ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ – Α.Ε. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

6. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ

7. Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

8. ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΣΑΛΑΜΙΝΟ0ΜΑΧΟΙ

* Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν τις Τετάρτες 23& 30 Οκτωβρίου.

 

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής (Ορθή επανάληψη)

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του ΑΠ. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗ προέδρου  του σωματείου ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ   καθώς   και την έγγραφη απολογία του κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα  σ΄ αυτόν παραπτώματα- αντιαθλητική, εξυβριστική συμπεριφορά , μετά την  λήξη του αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που διεξήχθη στο γήπεδο Ρέντη την 28/9/2024:

Θεωρεί υπαίτιο τον ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗ ΑΠ.  (πρόεδρο σωματείου  ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ)    για παραβάσεις των άρθρων 14& 15.παρ. 4-10 του Π. Κ. της ΕΠΟ και του επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια  για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες  καθώς και χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 12  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

1. Πρωτοφανής η συμμετοχή των ομάδων υποδομών στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Π. Ο αριθμός των 123 ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή, αποτελεί ρεκόρ στα χρονικά της Ένωσής μας. Η Επιτροπή ευχαριστεί τις ομάδες για την εμπιστοσύνη τους και εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πλούσιο θέαμα , χωρίς τραυματισμούς και ευτράπελα.

2. Υπενθυμίζουμε στα Σωματεία μας ότι απαγορεύεται η συμμετοχή ομάδων Υποδομών σε μη αδειοδοτημένα Ιδιωτικά Τουρνουά , δίχως την έγγραφη έγκριση της Ένωσης. Οι ποινές που προβλέπονται για τους συμμετέχοντες, καθώς και για την Ανδρική ομάδα είναι ιδιαίτερα αυστηρές.

 

3. Από την Επιτροπή  Yποδομών καλούνται οι εκπρόσωποι  και οι προπονητές των υποδομών των σωματείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα  Κορασίδων, τη Δευτέρα  14-10-2024 και ώρα 15:00 στα γραφεία της Ένωσης για την κλήρωση των ομίλων του Πρωταθλήματος Κ-15  Κορασίδων  της νέας χρονιάς.

 

4. Μετά την παραίτηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των προπονητριών της Μικτής  Κ-15 Γυναικών Θ. Προκόπη και Π. Διβανέ, προπονήτρια της Μικτής αναλαμβάνει η Σ. Δεμπεγιώτου με βοηθούς τις Θ. Λωρίτη και Α.Μ. Ντόσκα. Η Ε.Π.Σ.Π ευχαριστεί τις απερχόμενες προπονήτριες για την ανιδιοτελή προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε ότι επιχειρούν.

Στις νέες προπονήτριες, εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

  

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου