Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΓΟΝΕΙΣ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έπειτα από ενημέρωση που είχαμε από την διεύθυνση του σχολείου μας, μας ανακοινώθηκε η συγχώνευση τμημάτων των τάξεων στο Γυμνάσιο Αμπελακίων Σαλαμίνας . 
Αυτό λοιπόν συνεπάγεται με «σαρδελοποιηση» των παιδιών μας σε αίθουσες μη κατάλληλες καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι οι μαθητές προβλέπεται βάση του νόμου ΠΔ 41-2018 να έχουν 2τμ χώρο / μαθητή . 
Εκτός αυτού μιλάμε για μείωση καθηγητών που ήδη εδώ και χρόνια παρακαλάμε  εμείς οι γονείς και οι διευθύνσεις των σχολείων να προσλαμβάνεται διδακτικό προσωπικό ώστε να μην υπάρχουν κενά και μειωμένες ώρες μαθημάτων στα σχολεία μας για να μπορούν να φοιτήσουν τα παιδια μας κανονικά επιτέλους!! 


Αντ αυτού συμβαίνει πάντοτε το αντίθετο και τώρα έρχεται και το επόμενο χτύπημα για τους μαθητές να συνυπάρξουν 29+ μαθητές μέσα στο ίδιο τμήμα!
 Η σύμπτυξη λοιπόν των τμημάτων προκαλεί συνέπειες τόσο για το διδακτικό προσωπικό όσο και για τους μαθητές! Λοιμώξεις ασθένειες αλλά και μη συγκέντρωση των μαθητών σε τόσο μεγάλο αριθμό , είναι κατά για την μάθηση τους! 

 Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για το ζήτημα ώστε να σταματήσουμε σαν γονείς τις κινητοποιήσεις και να διορίσετε καθηγητές στην ώρα τους για να ξεκινήσει η σχολική χρόνια δίχως προβλήματα και με τα τμήματα σε αριθμό όσο ορίζει ο νόμος ! 

Δεν δεχόμαστε καμία περικοπή και καμία συγχώνευση στη μόρφωση των παιδιών μας!!!!!!!!! 

 Με εκτίμηση 
 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αμπελακίων Σαλαμίνας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου