Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Πρόσκληση 16ης Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνας

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν. 4555/18 να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνος που θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, (τηλεφωνική) σύμφωνα με την υπ’ αριθμ 60249/22-9-2020 εγκύκλιο του ΥΠ. ΕΣ., για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, την 26η-4-2021 ημέρα της εβδομάδας ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11.00 π. μ. για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα.

1.- Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών του έργου: «ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ)». 

2.- Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών, του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΣΑΤΑ)».

3.- Αποδοχή πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων κατανομών Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, επιδοτήσεων, δωρεών προς τον δήμο και αποφάσεων ένταξης πράξεών του σε αναπτυξιακά προγράμματα.

4.- Αποδοχή πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων κατανομών Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, επιδοτήσεων, δωρεών προς τον δήμο και αποφάσεων ένταξης πράξεών του σε αναπτυξιακά προγράμματα.

5.-Έγκριση σύναψης και ανάθεσης Δημόσιας σύμβασης για την εργασία που αφορά: «έργα δασοπροστασίας – κλαδεύσεις – καθαρισμοί παριών οδών (ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ)».

6.-Έγκριση σύναψης και ανάθεσης Δημόσιας σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών «αποκομιδής και μεταφοράς ογκωδών και μπαζών του Δήμου Σαλαμίνας». 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου