Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

90 τάμπλετ για τις αναγκές της τηλεκπαίδευσης προσφέρει ο Δήμος Σαλαμίνας

Ο Δήμος Σαλαμίνας εκτιμώντας την ανάγκη ενίσχυσης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και στεκόμενος δίπλα στους συμπολίτες μας που χρειάζονται την στήριξη μας, προχώρησε την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020, στην προμήθεια εξοπλισμού των σχολείων, προκειμένου να καλυφθούν κατά το δυνατό οι ανάγκες τηλεκπαίδευσης των μαθητών/τριών με προμήθεια 90 τάμπλετς. 

Τα τάμπλετς αυτά θα διατεθούν αντιστοίχως μισά από την Α' βαθμια και Β' βαθμια σχολική επιτροπή. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει ο Δήμος μας όλο αυτό το διάστημα, τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας και αυτό επιτυγχάνεται με τη διασφάλιση της εκπαιδευτικής λειτουργίας από μέρους μας με τους καλύτερους όρους.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος δηλώνει ότι στεκόμαστε δίπλα στα σχολεία και τους μικρούς μαθητές οι οποίοι βρίσκονται το διάστημα αυτό εκτός κανονικής εκπαιδευτικής διαδικασίας και προσπαθούμε να τους διευκολύνουμε στο μέτρο του εφικτού. 

Κάθε παιδί είναι μια νέα ευκαιρία για το μέλλον! Στοχεύουμε σε ένα ευνοϊκότερο συλλογικό μέλλον, μεριμνούμε με ευαισθησία για τους μαθητές και τις οικογένειές τους στη δύσκολη αυτή συγκυρία."

Δεσμευτήκαμε, τηρούμε, προχωράμε!

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου