Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ



1)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αγαπητοί Συνάδελφοι, την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 στο μουσικό εστιατόριο «ΝΟΤΕΣ»,ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας έκοψε την «ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ» του. Η συμμετοχή των επιχειρηματιών του νησιού μας πέρασε κάθε προσδοκία. Το μενού εξαιρετικό, το ποτό άφθονο και η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά. Σε όλους τους επιχειρηματίες δόθηκε από ένα ρόδι με την ευχή ότι, όσα τα σποράκια του, τόσα και τα καλά τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αρχές και οι φορείς της Σαλαμίνας. Πολλοί οι νέοι επιχειρηματίες αλλά και οι παλαιότεροι οι οποίοι πλαισίωσαν την εκδήλωση με ενθουσιασμό, έτσι μας δίνουν δύναμη. «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ» για να είναι καλύτερο το μέλλον μας. Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας ευχαριστούν που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας εύχονται ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ-ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας σας ανακοινώνει ότι, οι «ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2020» ξεκίνησαν την ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 και θα λήξουν το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020. Την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 (1η Κυριακή των εκπτώσεων), τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν με προτεινόμενο ΩΡΑΡΙΟ 11:00 – 18:00. Καλούμε λοιπόν το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, το προτρέπουμε να ενισχύσει τα καταστήματα της Σαλαμίνας αλλά και να αποφεύγει να προμηθεύεται αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα, από πηγές παράνομου εμπορίου.
3)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας υπενθυμίζουμε ότι, κατόπιν συναντήσεων με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας πρέπει να προβούμε στην βελτίωση της κατάστασης που επικρατεί με τις πινακίδες (ΤΑΜΠΕΛΕΣ) των καταστημάτων. Η προθεσμία όπως γνωρίζετε είναι έως το τέλος του μήνα Φεβρουαρίου 2020. Παρακαλούμε όπως, προβείτε στις ενέργειες που προβλέπει ο νόμος.
4)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Άλλη μία διοργάνωση «ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Κανάκια Σαλαμίνας από τις 10 έως και 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020. Μέχρι στιγμής συμμετέχουν 20 χώρες και μεγάλος αριθμός αθλητών. Η παρουσία σας κατά την διάρκεια των αγώνων στον αγωνιστικό χώρο κρίνεται απαραίτητη.
5)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Σύλλογός μας σας υπενθυμίζει ότι, όσοι από εσάς δεν μας έχετε στείλει ακόμη την κάρτα και 2 φωτογραφίες της επιχείρησής σας σε ηλεκτρονική μορφή στο email του Συλλόγου μας : e-b-s-s_@hotmail.com  θα πρέπει σύντομα να μας τα στείλετε προκειμένου να ενταχθούν στο νέο site του Συλλόγου μας έτσι ώστε να διαφημίζεται μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα η επιχείρησή σας.

           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                       ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΡΑΠΑΝΤΖΙΚΟΥ ΟΡΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου