Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

4 στα 4 για τις ομάδες της Σαλαμίνας αυτό το Σαββατοκύριακο


Σαλαμινομάχοι – ΑΣ ΚΩΦΩΝ: 6-0

Το Σάββατο η ομάδα των Σαλαμινομάχων πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες ίσως εμφανίσεις της έως τώρα απέναντι στην φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΣ Κωφών. Η πρώτη αγωνιστική το δευτέρου γύρου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο και πλέον το επόμενο παιχνίδι-τελικός είναι με τον Πολυκράτη εκτός έδρας. Στον αγώνα όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα και αυτό αποδόθηκε στο επιβλητικό 6-0 με τον προπονητή του συλλόγου Γιώργου Επιτρόπουλο να νιώθει παραπάνω από ικανοποιημένος. Μετά από αυτή την νίκη η ομάδα έφτασε τους 28 βαθμούς στην βαθμολογία και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα του ΑΣΧ Ποσειδών μειώθηκε η διαφορά στον 1 βαθμό από την τρίτη θέση.

Τα γκολ για την ομάδα των Σαλαμινομάχων πέτυχαν οι:
Τουμπαρίδης (2 γκολ) Παππάς (1γκολ), Σεργίδης (1γκολ), Σιγάλας (1 γκολ) Παπαμιχαήλ (1γκολ)

Δίας Κορυδαλλού-Αμπελακιακός : 0-3

Ένα ήσυχο απόγευμα είχε ο Αμπελακιακός χθες το Σάββατο ως φιλοξενούμενος από τον Δία Κορυδαλλού. Η ομάδα μας δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της γηπεδούχο ομάδας και την φιλοδώρησε με τρία γκολ τα οποία πέτυχαν με τον Τσαγκάρη να πυροβολεί δύο φορές και να τον ακολουθεί ο Γκέρκι Ζώτο σημειώνοντας το τρίτο και τελευταίο τέρμα της ομάδας.

Χατζηκυριάκειο – ΑΕ Σαλαμίνας: 0-2 

Με Κάλαϊ και Ιλάνογλου να πετυχαίνουν από ένα γκολ ο κάθε ένας η ΑΕ Σαλαμίνας δραπέτευσε με τους τρεις βαθμούς από το Χατζηκυριάκειο σήμερα το μεσημέρι και συνέχισε την καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Πειραιά.

Αίαντας Σαλαμίνας – ΑΟ Χαλκηδών: 2-0

Μέσα σε 5 λεπτά ο Αίαντας κατάφερε να καθαρίσει το υποθετικά δύσκολο αγώνα απέναντι στην φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΟ Χαλκηδών. Η ομάδα μας χτύπησε δύο φορές με τον Σπύρο Κουπετώρη στο 30’ να σημειώνει το 1-0 με όμορφο πλασέ μετά από πάσα του Κούλη Ράμφου και το 2-0 να έρχεται από τα 11 βήματα με εκτελεστή τον Λελούδα καθαρίζοντας έτσι το παιχνίδι και συνεχίζοντας το υπόλοιπο του αγώνα σε σβηστό ρυθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου