Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πρωινός σεισμός στο «Melina» (pics)



Σεισμό προκάλεσε η συγκέντρωση για την ανακοίνωση δύο εκ των υποψηφίων του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών» με επικεφαλή τον Γιάννη Τσαβαρή. Ο λόγος για την Καίτη Μπούταλη- Παυλίδη και τον Μάνο Δερτούζο που σήμερα το πρωί ανακοίνωσαν και επίσημα τις υποψηφιότητες τους.

Τόσο κόσμο το ξενοδοχείο Melina δεν είχε ξαναυποδεχτεί  μιας και οι υποστηρικτές των δύο υποψηφίων είχαν ξεχειλίσει την αίθουσα και είχαν φτάσει μέχρι έξω δίνοντας βροντερό παρόν για ακόμη μια φορά.

Η Καίτη Μπούταλη-Παυλίδη και ο Μάνος Δερτούζος ευχαρίστησαν από καρδιάς τον κόσμο που παρευρέθηκε και έδωσαν τον λόγο στον πρώην και νυν υποψήφιο Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή για να απευθύνει χαιρετισμό. 


Ο Γιάννης Τσαβαρής αφού αναφέρθηκε σε κάποιες προγραμματικές του δηλώσεις τόνισε πως «Σήμερα ο κόσμος που βρίσκεται εδώ κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και κάθε παρουσίαση συνδυασμού που έχει γίνει μέχρι τώρα και πως αν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κατάφεραν να μαζέψουν 600 άτομα σε μία αίθουσα, τότε η εκδήλωση για την ανακοίνωση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού  «Πρωτοβουλία Πολιτών» θα είναι πρωτόγνωρη και κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους»

Τέλος ο πρώην δήμαρχος Σαλαμίνας ζήτησε από τους παρευρισκόμενους  να κάνουν την σύγκριση που πρέπει και να πάρουν την σωστή απόφαση στην κάλπη που θα τους οδηγήσει στο να καταφέρει η Σαλαμίνα να έχει ένα ελπιδοφόρο αύριο.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου