Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

METALIKIS Catering…άλματα προς την κορυφή!

Πριν λίγα χρόνια είχαμε αναφερθεί ξανά στη πορεία των Φούρνων Μεταλίκης τόσο στο κομμάτι της αρτοποιίας όσο και στης ζαχαροπλαστικής. 

 Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Νίκος Μεταλίκης αποδεικνύει όμως πως έχει θέσει υψηλούς στόχους και για τον τομέα του Catering στον οποίο εδώ και καιρό τείνει να εντυπωσιάζει.

Το μότο «προσιτή πολυτέλεια» φαίνεται πέρα για πέρα αληθινό μιας και οι εντυπώσεις από το πελατειακό κοινό είναι εξαιρετικές και αυτό φαίνεται από μία γρήγορη έρευνα στα Social Media της εταιρίας όπου τα θετικά σχόλια και οι κριτικές ποικίλουν με το ρεζουμέ όμως να είναι ενθαρρυντικό και να προσελκύει συνεχώς νέες ευκαιρίες για συνεργασία. 


Στον κόσμο του Catering γνωρίζουμε πως η ποιότητα και η εξυπηρέτηση είναι τα δύο βασικά συστατικά για την επιτυχία μιας εταιρίας. Η εταιρία Metalikis Catering όπως διαβάσατε και στον τίτλο φαίνεται να έχει πετύχει τους δύο βασικούς στόχους της με την επιτυχία να της χτυπάει την πόρτα.

Ήδη οι πρώτες μεγάλες συνεργασίες για το 2024 είναι γεγονός με το βήμα στο σκαλοπάτι να μετατρέπεται σε άλμα και να αφήνει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Κάπου εδώ όμως είναι καλό να αναφερθεί πως κάθε επιτυχία μιας επιχείρησης γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν την συνοδεύει η ταπεινότητα και η φιλανθρωπία. Δεν χρειάζεται περισσότερο ανάλυση μιας και το τελευταίο καλύτερα να μένει στην αφάνεια και χωρίς χειροκρότημα, άλλωστε στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει τέτοια «ανάγκη». 


Οι συνεργασίες με γνωστά κτήματα εντός και εκτός Αττικής ,βίλες, γραφεία πολιτικών προσώπων, VIP συνέδρια έκαναν το προφίλ της εταιρείας ακόμα πιο ισχυρό στον χώρο.

Εν κατακλείδι, είναι πράγματι πολύ ενθαρρυντικό επιχειρήσεις του νησιού μας να διαπρέπουν και εκτός αυτού και να δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο πως η Σαλαμίνα μπορεί και έχει την δυνατότητα να εντυπωσιάσει και να κατακτήσει κορυφές όταν της δίνεται η ευκαιρία. 

 

 


 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου