Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Τα 74  Πειραϊκά σωματεία από το σύνολο της δύναμης των 75 σωματείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, ολοκλήρωσαν την επικαιροποίηση των στοιχείων τους στην πλατφόρμα e-kouros της Γ.Γ.Α.

Ο Αστέρας Πολυκράτης, λόγω της διαγραφής και στην συνέχεια επανεγγραφής του, έχει  το χρονικό περιθώριο  2 ετών για να λάβει εκ νέου την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της Γ.Γ.Α. και να εγγραφεί στην πλατφόρμα e-kouros της Γ.Γ.Α.

Υπενθύμιση για τις Πιστοποιήσεις Προπονητών

Καλούνται  οι 26 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση Πιστοποίησης Προπονητή κατόχου ΟΥΕΦΑ Β΄ & εγγεγραμμένου στην Γ.Γ.Α.

Επίσης  οι 26 ομάδες της Β΄ Κατηγορίας και οι 10 ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας να προβούν έγκαιρα στις απαραίτητες ενέργειες  για την έκδοση Πιστοποίησης Προπονητή κατόχου ΟΥΕΦΑ Β΄ & εγγεγραμμένου στην Γ.Γ.Α (αν διαθέτουν), σε διαφορετική περίπτωση προπονητή κατόχου ΟΥΕΦΑ  C μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Έγκριση Διαφημίσεων

Οι oμάδες που επιθυμούν να διαφημίσουν πάνω στις στολές των ποδοσφαιριστών τους διάφορα προϊόντα οφείλουν να το  γνωστοποιήσουν εγγράφως στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ έγκαιρα, για να λάβουν από αυτή τη σχετική έγκριση (άδεια), οφείλουν δε επίσης να τηρούν τις προϋποθέσεις και τους όρους για τη διαφήμιση που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 14 του ΚΑΠ .

Χωρίς την σχετική άδεια ποδοσφαιρικές εμφανίσεις με διαφημίσεις δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

 

Η Επιτροπή Παρατηρητών υπενθυμίζει

Η Επιτροπή Παρατηρητών υπενθυμίζει  ότι αύριο Τετάρτη 11/9 και ώρα 18.00 έχει προγραμματίσει συνάντηση παρατηρητών στα γραφεία της Ένωσης ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η παρουσία όλων των παρατηρητών είναι υποχρεωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου