Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Από τον Στέλιο Καζαντζίδη στον Σταύρο Κουγιουμτζή

«Όσα έχω μέσα μου»

Συναυλία  Από τον Στέλιο Καζαντζίδη στον Σταύρο Κουγιουμτζή «Όσα έχω μέσα μου», διοργανώνει το Σωματείο «Άγιος Νικόλαος» Γονέων & Φίλων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και τη συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στις 20.30.  Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση  χειροποίητων κατασκευών των εργαστηρίων κεραμικής και κοσμήματος της Εστίας «Άγιος Νικόλαος».  Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση της κοινότητας της ΕΣΤΙΑΣ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και η προβολή της μοναδικότητάς της έξω από τα όρια του Νομού Φωκίδας.

Το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη συμμετέχει με την Κιθαριστική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη, το Κιθαριστικό Σύνολο Νίκαιας, την Συμφωνική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Χαλάψη- ενορχήστρωση&σόλο πιάνο Μαρία Κοτζάστρατη.

Τραγουδούν οι : Αλέξανδρος Πισκιούλης, Ιωάννα Μαντά, Νίκος Χαραλαμπίδης, Όλγα Καμηλάρη. Σολίστ κιθάρας: Γιώργος&Στέλιος Γκόλγκαρης, Βασίλης Μαστοράκης, Δέσποινα Χαντά. Καλλιτεχνική Διεύθυνση:Στέλιος Γκόλγκαρης, Βασίλης Μαστοράκης.

Η  ΕΣΤΙΑ- ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   με έδρα το Γαλαξίδι Φωκίδας, λειτουργεί ως μια κοινότητα συμπερίληψης ενήλικων με και χωρίς νοητικές αναπηρίες στην Ελλάδα. Με σύνθημά της «Μικρή Κοινωνία- μεγάλη Οικογένεια», σκοπός της είναι η συμπερίληψη χωρίς αποκλεισμούς και ο εμπλουτισμός της εμπειρίας κάθε διαφορετικού ατόμου με ή χωρίς αναπηρίες. Περισσότερες πληροφορίες για την φιλοσοφία, τα μέλη, την καθημερινή ζωή και την διακυβέρνηση του Ιδρύματος, στην ιστοσελίδα: https://estiaagiosnikolaos.org/

 

Διάθεση εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της συναυλίας

Τιμή εισιτηρίου: 10 €. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου