Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας στην Σαλαμίνα με την συμβολή δυνάμεων της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΠΑΜΕ

Κινητοποίηση έγινε σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου, στη Σαλαμίνα εκπροσώπων και μελών σωματείων του ΠΑΜΕ  και μαζικών φορέων του νησιού, προκειμένου να αποτραπεί έξωση πρώτης κατοικίας εργαζομένου στην καθαριότητα του Δήμου Σαλαμίνας που είχε πλειστηριαστεί από fund.  

Στην κινητοποίηση συμμετείχε και καλούσε επίσης η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας, με την επικεφαλής και δημοτική σύμβουλο Μαρία Παπαελευθερίου.

Και αυτή η περίπτωση έξωσης αφορά άλλο ένα ευάλωτο νοικοκυριό που πασχίζει να τα φέρει βόλτα με μια σειρά δυσκολίες, με την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς. Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό αρπαγής της πρώτης κατοικίας, που παρά τις επικλήσεις της κυβέρνησης, αποδεικνύει με εκκωφαντικό τρόπο την παντελή έλλειψη προστασίας της εργατικής - λαϊκής κατοικίας, καθώς και την ουσία της πολιτικής όλων των κυβερνήσεων για την δήθεν προστασία των δανειοληπτών – εργαζομένων.

Η κυβέρνηση αμέσως μετά τις ευρωεκλογές διαβάζει όπως θέλει το μήνυμα της κάλπης και επιταχύνει το αντιλαϊκό της έργο στηρίζοντας το κεφάλαιο, συνεχίζοντας να το μπουκώνει με ζεστό χρήμα και αφήνει στα αζήτητα τις ανάγκες του λαού

Καλούμε τους κατοίκους της Σαλαμίνας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βάλουμε εμπόδια στο τσουνάμι των πλειστηριασμών και κατασχέσεων που φέρνει η κυβέρνηση. Μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι στον αγώνα για την προστασία της λαϊκής στέγης, μπορούμε να σώσουμε περισσότερα σπίτια από τα νύχια των αρπακτικών. Καλούμε τον λαό να εκφράσει την αλληλεγγύη του σε κάθε χώρο δουλειάς και σε κάθε γειτονιά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Τα σπίτια του λαού θα τα σώσει ο λαός!




Υποψήφια Δήμαρχος
Μαρία Παπαελευθερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου