Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συγχαίρει τον Θρυλικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για την  τεράστια πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη και τις μοναδικές στιγμές  που χάρισαν σε όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά.

Ευχή όλων μας οι επιτυχίες να φθάσουν στην κατάκτηση της κούπας.

Στις 8 Μαΐου στο "Π.Σαλπέας" ο Τελικός

 Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι ο Τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά ανάμεσα στα σωματεία μας "ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ- Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ" θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου "Π. ΣΑΛΠΕΑΣ" την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 και ώρα 17.30 .

Βάση της κλήρωσης που είχε γίνει στην Ημιτελική  Φάση του θεσμού, τυπικά γηπεδούχος είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.

*Ο Κυριακάτικος αγώνας της Γ΄ Κατηγορίας «ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ»  θα μεταδοθεί  ζωντανά σε livestreaming μετάδοση από την ιστοσελίδα “studiomagic.gr”.

*Μετά την δικαίωση της ένστασης των Αστεριών Δραπετσώνας σε βάρος του ΑΟΑΔ, οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες play-off του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας είναι:

1.     ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ:                  3 βαθμοί

2.     ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:                   2 βαθμοί

3.     ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ:                       1 βαθμός

4.     ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ             0 βαθμοί

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής (27-28/4) είναι: ΛΕΟΝΤΕΣ- ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ & ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ   καθώς  και  το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, (αντιαθλητική, εξυβριστική,  απειλητική  συμπεριφορά μέλους και φιλάθλου του) κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ – Ν. ΙΚΟΝΙΟ  που έγινε στο γήπεδο ΠΑΡ. ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ   στις 6.04.2024:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ    για παραβάσεις των άρθρων 14& 15 παρ.4 .του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ  ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μία (1) αγωνιστική ημέρα  και χρηματική ποινή 150 ευρώ (άρθρο 15 παρ. 7 α.β. του Π. Κ. της ΕΠΟ).

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ   καθώς  και  την έγγραφη απολογία του κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, (αντιαθλητική, συμπεριφορά φιλάθλου- ρίψη αντικειμένου) κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ  που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ    στις 6.04.2024:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ  για παραβάσεις των άρθρων 14& 15 παρ.3 .του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείου ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ χρηματική ποινή 100 ευρώ  (άρθρο 15 παρ. 7 α. του Π. Κ. της ΕΠΟ).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ   καθώς  και  την έγγραφη απολογία του κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, (άναμμα πυρσών, καπνογόνων) κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ  που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ    της 6.04.2024:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ  για παραβάσεις των άρθρων 14& 15 παρ.2 .του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείου Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ χρηματική ποινή 50 ευρώ, που διπλασιάζεται λόγω υποτροπής σε 100 ευρώ. (άρθρο 15 παρ. 7 α. του Π. Κ. της ΕΠΟ).

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ   καθώς  και  την έγγραφη απολογία του  κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, (αντιαθλητική, εξυβριστική,  απειλητική  συμπεριφορά φιλάθλου του) κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ   που έγινε στο γήπεδο ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ   στις 7.04.2024:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ   για παραβάσεις των άρθρων 14& 15 παρ.3.4 .του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ χρηματική ποινή 150 ευρώ  (άρθρο 15 παρ. 7 α. του Π. Κ. της ΕΠΟ).

                                                                                                                                         Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου