Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Στην Ελευσίνα αποχαιρέτησε ο Αίαντας την Γ’ Εθνική

Ο Αίαντας ταξίδεψε στην γειτονική Ελευσίνα με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο ώστε να μπορούσε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες είχε για παραμονή στην κατηγορία. 

Οι παίκτες του Χατζηαλέξη όμως δεν είχαν καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία το πρώτο μισό του αγώνα. 

Παρόλο που η κακή απόδοση των παικτών δεν είχε σημαντικό αντίκτυπο στο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη ο Αίαντας βρήκε μια Ελευσίνα που μπήκε λυσσασμένη για την νίκη μιας και το σκορ στο Κερατσίνι η Προοδευτική βρισκόταν ισόπαλη και οι μαθηματικές ελπίδες για άνοδο των γηπεδούχων ευημερούσαν. 

Έτσι λοιπόν η ομάδα μας βρέθηκε στο 54’ πίσω στο σκορ με τρεις παίκτες της αντίπαλης ομάδας να βρίσκονται σε θέση οφσάιντ και τον διαιτητή Κεφίλη από την Κόρινθο να κοιτάει τ’ άστρα. Ο Αίαντας καταλαβαίνοντας πως θα είχε να αντιμετωπίσει και τρεις ακόμη παίκτες στο παιχνίδι προσπάθησε αλλά στο 76’ η Ελευσίνα κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι έπειτα από μακροβούτι του επιθετικού της σημειώνοντας έτσι το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Χατζηαλέξη ήταν να μειώσουν στο 88’ σε 2-1 με τον Μακρή!

Όπως και να ‘χει ο Αίαντας αποχαιρετά την Γ’ Εθνική και επιστρέφει στην Α’ Πειραιά. Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο την φετινή χρονιά από διοίκηση, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές, γυμναστές, χορηγούς και βέβαια τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Α! Και όπως λένε οι παλιοί…μια φορά Αίας για πάντα Αίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου