Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

1)    ΕΥΧΕΣ: Το ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2022 ευχόμαστε να είναι μια χρονιά…Ειρήνης, Αλήθειας, Αγάπης, Ελπίδας, Ενότητας, Συλλογικότητας, Αλληλεγγύης, Επαγγελματικής Προόδου & Ευημερίας!

Με αισιοδοξία & θετική σκέψη θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τις δυσκολίες!

Εγκάρδιες Ευχές για μια Δημιουργική Νέα Χρονιά με Υγεία & περισσότερα Χαμόγελα!

Από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας.


  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση σε συνεργασία του Δήμου Σαλαμίνας & του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας στις 24/12/21 στον κεντρικό εμπορικό δρόμο του νησιού επί της Λεωφόρου Φανερωμένης με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του παρέα με τους μικρούς μας φίλους. Επίσης ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας συμμετείχε στο έργο του Δήμου Σαλαμίνας για τον στολισμό της Λεωφόρου Φανερωμένης (φωτισμός) μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Σαλαμίνας, κ. Διολέτη Παντελή.

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλες τις επιχειρήσεις του νησιού μας παλαιότερες και νεότερες για την συμμετοχή τους στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό να μεταφερθούμε όλοι μαζί στο γιορτινό κλίμα των ημερών.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αγαπητά μας μέλη σας υπενθυμίζουμε ότι, όπως ανακοινώσαμε στη σελίδα του Συλλόγου μας στις 07/01/22 έχουν ξεκινήσει οι «ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2022» από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 και θα λήξουν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 σύμφωνα με το νόμο 4177/2013. Τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να είναι ανοιχτά την 1η ΚΥΡΙΑΚΗ της εκπτωτικής περιόδου (προαιρετικά), ήτοι την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 & ΩΡΑ 11:00 – 18:00. Με την βεβαιότητα συνέχισης της αυστηρής τήρησης όλων των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων ασφαλείας και των υγειονομικών κανόνων, σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!

    ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους:

ü  Λαμπρινού Σταυρούλα (είδη δώρων, Σόλωνος & Σικελιανού 13, τηλ.211-2160206).

ü  Ταταράκη Εργίνα (παιδικό κομμωτήριο, Γ.Λουκά & Σόλωνος 14, τηλ.210-4654750).

 

                                                                                    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

          ΒΟΪΔΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                                                                                  ΣΠΕΤΣΙΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου