Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Πλήρως ανακαινισμένο και το νηπιαγωγείο Φοινικά, συνεχίζεται η σειρά παρεμβάσεων για την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών από τον Δήμο Σαλαμίνας

 

 Ο Δήμος Σαλαμίνας συνεχίζει τις εργασίες που εντάσσονται στο πρόγραμμα επισκευών και ανακαίνισης σχολικών κτιρίων του Δήμου. Σημειώνεται πως ήδη πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις σε όλα τα σχολικά κτίρια του νησιού καθώς η αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων αποτελεί για εμάς μια καθημερινή προσπάθεια.

Ο Δήμος, μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών ,της Δ.Ε.Π. και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αμείωτους ρυθμούς προχωρά αυτήν τη φορά στο Νηπιαγωγείο Φοίνικα με έργα ανακαίνισης και πλήρης ανακατασκευής με στόχο την ασφάλεια των μαθητών και την δημιουργία ενός καλαίσθητου σχολικού περιβάλλοντος.



Για τον λόγο αυτό προβήκαμε σε ενέργειες που αφορούσαν τεχνικά έργα και συγκεκριμένα τοποθετήσαμε νέα δάπεδα στις αίθουσες, νέα, σύγχρονα κουφώματα. Παράλληλα επισκευάσαμε πλήρως τις τουαλέτες, επισκευάσαμε τα υφιστάμενα έπιπλα και η Α’βάθμια Σχολική Επιτροπή αγόρασε νέα έπιπλα για το σχολείο. 


Παραδώσαμε στους μικρούς μας φίλους τον χώρο τους καθαρό πλήρως ανακαινισμένο και με κάθε σεβασμό στην ευαίσθητη ηλικία που διανύουν κάνοντας την καθημερινότητα τους απολύτως λειτουργική. Είμαστε εδώ,  είμαστε στο πλευρό των παιδιών και θα συνεχίσουμε!


Εκ του Γραφείου Τύπου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου