Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ο Δήμος Σαλαμίνας ενισχύει με επιπλέον μερίδες τροφής στις ήδη τοποθετημένες ταΐστρες τα αδέσποτα εν μέσω κακοκαιρίας & καλεί τους δημότες να φιλοξενήσουν τα αδέσποτα ζώα σε στεγασμένους χώρους

Εν μέσω της κακοκαιρίας «Λέανδρος», που πλήττει την χώρα  ο Δήμος Σαλαμίνας και όλο το προσωπικό βρίσκεται σε ετοιμότητα. Μεριμνά δε και για τα αδέσποτα ζώα.

Κάλεσμα του Δήμαρχου, Γιώργου Παναγόπουλου πραγματοποιείται σήμερα, Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, προκειμένου οι πολίτες να φροντίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους τετράποδους φίλους μας.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου μας μαζί με τον Δήμαρχο μερίμνησε για την προστασία των αδέσποτων ζώων με ενισχυτικό έλεγχο και ενδυναμώνοντας τα με επιπλέον μερίδες τροφής στις ήδη τοποθετημένες ταΐστρες.

Παράλληλα καλούν τους συμπολίτες μας να δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα απροστάτευτα πλάσματα και να ενημερώσουν τον Δήμο άμεσα για οτιδήποτε προκύψει, προκειμένου να μη μείνουν εκτεθειμένα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ιδανικό θα ήταν ακόμη και να φιλοξενηθούν σε οποιοδήποτε στεγασμένο μέρος.

 Η προστασία των ζώων είναι δείγμα πολιτισμού.

Η λεπτομέρεια παίζει για εμάς ρόλο.  Προσπαθούμε για τη διαφορά και θέλουμε το διαφορετικό.

Συνεχίζουμε!

Εκ του Γραφείου Τύπου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου