Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Μια δυνατή συνεργασία των ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ από τις αρχές του 2021

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας  με το βαρύ πυροβολικό ΣΠΥΡΟ ΝΑΝΝΟ @ ΠΑΝΤΕΛΗ ΖΗΛΟ

Οι εποχές αλλάζουν και ο ερχομός  του νέου έτους 2021 δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει Ελπίδα, Αισιοδοξία και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο και επιστροφή σε όλα αυτά που δυστυχώς έχουμε χάσει  με αφορμή την πανδημία.

Μας έλειψαν οι παρέες μας, οι φίλοι μας, οι δικοί μας άνθρωποι, οι αγκαλιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα,  οι βόλτες μας, τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα όνειρα, η διασκέδαση, το θέατρο, το σινεμά, το γήπεδο, και όλα αυτά που δίνουν νόημα και ποιότητα στη ζωή όλων μας.

Με την ελπίδα ότι σύντομα όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν και με όνειρα για το μέλλον οι ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ που βασικό τους στόχο έχουν πάντα  την καλύτερη επικοινωνία με τους αναγνώστες τους, προχώρησαν σε μια σημαντική συνεργασία με δυο καταξιωμένους δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς .

Ο δικός μας Σπύρος Νάννος και ο Παντελής Ζήλος που καθημερινέ μπορείτε να τους ακούτε από την συχνότητα του ραδιοφώνου του ELLADA F.M  Στους 94,3 Θα ορθογραφούν μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας μας με τον δικό τους δηκτικό και καυστικό τρόπο γραφής.

Μια τέτοια συνεργασία αποτελεί τιμή για την εφημερίδα μας και με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε και τους δυο στην ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου