Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνος: Η ταλαιπωρία των πολιτών δεν έχει τέλος...

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ…………..

 Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνος και τα Σωματεία Μέλη του καταγγέλλουν την απίστευτη ταλαιπωρία που εξακολουθούν να υφίστανται οι συμπολίτες μας έξω από τα καταστήματα των Τραπεζών και Ταχυδρομείων…..

 Η επιβολή των έκτακτων μέτρων λόγω της πανδημίας που επιτρέπει την είσοδο στις Τράπεζες και τα Ταχυδρομεία ανά ένα άτομο δημιουργεί απίστευτες ουρές στα πεζοδρόμια  Άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι, συνωστίζονται στα πεζοδρόμια με όλους τους κινδύνους που αυτό εγκυμονεί τόσο για την διάδοση του Κορωνοϊού όσο και για την προσωπική τους ασφάλεια καθώς είναι εκτεθειμένοι σε παντός είδους καιρικές συνθήκες.

Ήδη πέρασε ένα καλοκαίρι που οι άνθρωποι αυτοί περίμεναν επί ώρες σε συνθήκες καύσωνα ώσπου να έρθει η σειρά τους.

Τώρα διανύουμε τον χειμώνα που οι συνθήκες της πανδημίας επιβάλλουν πιο αυστηρά μέτρα και που πάλι ο κόσμος θα υποβληθεί στην ταλαιπωρία να συνωστίζεται έξω από τις Τράπεζες και τα Ταχυδρομεία και να εκτίθεται στην βροχή, στο κρύο και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Ποιος, επιτέλους, θα ευαισθητοποιηθεί να τοποθετήσει ένα στέγαστρο και κάποια παγκάκια  έξω από τους ανωτέρω χώρους  ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν μια «υποτυπώδη» έστω προστασία και ξεκούραση?

 

Πότε οι πολίτες αυτής της Χώρας θα πάψουν να αντιμετωπίζονται «σαν πρόβατα» που έχουν μόνο οικονομικές υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα?

 

Πιστεύουμε ότι το κόστος τοποθέτησης των ανωτέρω δεν είναι απαγορευτικό αρκεί κάποιοι να συνειδητοποιήσουν ότι βασικός κανόνας της αγοράς είναι το «δούναι και λαβείν».

Δεν αρκεί μόνο να εισπράττουν τα χρήματα από τους συμπολίτες τους πρέπει και να προσφέρουν το ελάχιστο που μπορούν για να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

 

Απευθυνθήκαμε εγγράφως για το θέμα αυτό τόσο στον Δήμαρχο Σαλαμίνας όσο και στους Βουλευτές της Β’Πειραιά ζητώντας την ευαισθητοποίηση τους.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος μας δήλωσε ότι συμπαρίσταται στην προσπάθεια μας.

 

Από τους Βουλευτές, προς το παρόν, εξέφρασαν την συμπάρασταση τους ο Βουλευτής της Ν.Δ κ. Μαρκόπουλος Δημήτρης  και η Βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 Κα Μπακαδήμα Φωτεινή η οποία υπέβαλλε για το θέμα αυτό και σχετική υπερώτηση στην Βουλή προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης  και Ανάπτυξης.

 

Ελπίζουμε αυτή μας η προσπάθεια να βρει στην πορεία και άλλους συμπαραστάτες καθώς μέσα στην δίνη της πανδημίας και των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε καθημερινά κάποιοι οφείλουν να διευκολύνουν στο «ελάχιστο» την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες καθημερινά.

 

-ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

-ΠΑΝΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

-ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ-ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΑΙΓΙΝΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου