Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Πρωτοβουλία ΣΥΠΑ & ΟΣΥΑΠΕ για άμεση βοήθεια στο λαό της Σάμου


Συνάδελφοι

Αμέσως μετά τον σημερινό σεισμό επικοινωνήσαμε με τους συναδέλφους μας στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο του εκεί Συλλόγου καθώς και του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ της Σάμου προκειμένου να δηλώσουμε τόσο την συμπαράστασή μας στις δύσκολες στιγμές που περνάνε όσο και να δηλώσουμε την πρόθεσή μας να σταθούμε αλληλέγγυοι με κάθε τρόπο.

Οι συνάδελφοι, μας μετέφεραν τις δύσκολες στιγμές που περνάνε και μας ενημέρωσαν για άλλη μια φορά για τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό στις δημόσιες υπηρεσίες του νησιού.

Μετά από τα δεδομένα αυτά ενημερώσαμε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη και προτείναμε και ζητήσαμε την σχετική έγκριση για τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου τεχνικοί και υγειονομικοί να πάμε στη Σάμο και να τεθούμε στην υπηρεσία των εκεί υπηρεσιών και αναγκών.

Σημειώσαμε πως η ένδειξη αλληλεγγύης με κάθε τρόπο αποτελεί προτεραιότητα όλων των μελών τόσο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής όσο και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ).

Το ακριβές μήνυμα προς τον Περιφερειάρχη έχει ως εξής: «Με αφορμή το σεισμό που χτύπησε ιδιαίτερα την Σάμο και δεδομένου ότι ως πρόεδρος της ΟΣΥΑΠΕ γνωρίζω την τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Βόρειου Αιγαίου και ιδιαίτερα των Π.Ε. Σάμου – Ικαρίας προτείνω και ζήτω την σχετική έγκριση για τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου τεχνικοί και υγειονομικοί να πάμε στη Σάμο και να τεθούμε στην υπηρεσία των εκεί υπηρεσιών και αναγκών.

Η ένδειξη αλληλεγγύης με κάθε τρόπο αποτελεί προτεραιότητα όλων των μελών τόσο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής όσο και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ).

Περιμένω τις απόψεις σας για να οργανώσουμε την αποστολή και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.

Πανουτσάκου Βέτα

Πρόεδρος ΣΥΠΑ και ΟΣΥΑΠΕ»


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου