Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Ανησυχία στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της Σαλαμίνας μετά από το θετικό δείγμα covid-19 σε αθλητή του Φαλήρου-Ελιτ

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το θετικό κρούσμα κορονοιού στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας Φαλήρου-Ελίτ που λίγες ημέρες πριν ήρθε αντιμέτωπη σε φιλικό αγώνα με την ομάδα της Σαλαμίνας. 

Για το λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει απολύμανση στο κλειστό "Ν. Γραμματικός" ενώ σοβαρές αμφιβολίες τίθενται και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η ομάδα του Φαλήρου εξέδωσε ανακοίνωση (δείτε εδώ) με την οποία καλεί όλες τις ομάδες, με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη, να διενεργήσουν τεστ στα μέλη τους. 
Θετικο κρουσμα COVID 19 στην ανδρικη μας ομαδα
.
Στελεχος της ομαδας, υποβληθηκε σημερα στο ειδικο Τεστ, το οποιο ευρεθη ΘΕΤΙΚΟ.
Για τον λογο αυτο, θα αναβληθει κατα 99% και η πρεμιερα με Ηνιοχο, καθως θα πρεπει ολοι οι ποδοσφαιριστες και προπονητες που βρεθηκαν στον ιδιο χωρο μαζι του, τις τελευταιες 5 μερες, να υποβληθουν σε μοριακο τεστ αντισωματων τις επομενες 2-3 μερες, ειτε να μπουν σε καραντινα 7 ημερων.

 
Επισης οι ομαδες που δωσαμε φιλικους αγωνες μαζι τους το ΣΚ 7/ & 8/9, θα πρεπει να υποβληθουν σε ιατρικο ελεγχο. 
Επιπλεον και τα τμηματα της ακαδημιας, θα μεινουν ΕΚΤΟΣ δρασης για 3 – 5 μερες εως το Σαββατο 12 Σεπτεμβριου για την πιθανη αποφυγη διασπορας μεσω νεων κρουσματων.
Αναμένουμε ανακοινώσεις τόσο από το σύλλογο ποδοσφαίρου σάλας της Σαλαμίνας όσο και από τον Δήμο καθώς στο κλειστό γυμναστήριο  "Ν. Γραμματικός" καθημερινά αθλούνται δεκάδες αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου