Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Σαλαμινομάχοι – Νέο Ικόνιο: 0-4 (1η φάση κυπέλλου)


Βαριά ήττα και πρόωρο αποκλεισμό φαίνεται να αντικρίζει μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα των Σαλαμινομάχων η οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον φιλοξενούμενο σύλλογο του Νέου Ικονίου. 

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σήμερα το απόγευμα για την πρώτη φάση του κυπέλλου και το Νέο Ικόνιο έδειξε σαφώς πιο έτοιμο αφού το ημίχρονο το βρήκε να προηγείται με 0-2 και την ομάδα μας να κυνηγάει το σκορ. 

Σαν να μην έφτανε το εις βάρος μας σκορ, το χειρότερο ήρθε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όπου ο νεοαποκτηθέντας Δημήτρης Στόικου ύστερα από κόντρα με ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας γύρισε τον αντίχειρα του με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τον αγώνα και να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 


Η επιστροφή των δύο ομάδων για το δεύτερο ημίχρονο δεν επέφερε απολύτως καμία αλλαγή. Η ομάδα μας έδειχνε σαφώς αποσυντονισμένη και σε καμία περίπτωση έτοιμη για την ανατροπή με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν ακόμη δύο γκολ και να γραφτεί το τελικό 0-4 με το Ικόνιο να κλειδώνει ουσιαστικά μία εύκολη πρόκριση.


Η βασική εντεκάδα της ομάδας μας ήταν:

1. Βιδιαδάκης 2. Κάλαϊ 3. Σταυράτης 4. Παπαμιχαήλ Β. 5. Ευάγγελου Γ. 6. Στόικου 7. Κούκης 8. Σιγάλας 9. Πούτος 10. Μούστα 11. Σεργ'ιδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου