Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Αμπελακιακός ο "δήμιος" του Καραβά

Αντώνης Τσαγκάρης ο "εκτελεστής"
Με δύο σφαίρες από τα πόδια-όπλα του Αντώνη Τσαγκάρη ο Αμπελακιακος πήρε την νίκη στο κρίσιμο ντέρμπι απέναντι στον Καραβά και πλέον μπορεί να ελπίζει μιας και βρίσκεται ξανά στο κόλπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλος ο κόσμος παρακολούθησε μία ομάδα που πάλεψε από το πρώτο λεπτό και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του μαέστρου της στον πάγκο Χρήστου Τάση με το φινάλε να είναι αυτό που όλοι περιμέναμε. 


Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να παίζει κόντρα στον πολύ δυνατό αέρα και να προσπαθεί να αμυνθεί αποτελεσματικά για τα πρώτα 45’ του πρώτου ημιχρόνου. Με τον Καραβά να μην καταφέρνει να απειλήσει σοβαρά, ο Αμπελακιακός κράτησε το 0μηδέν στην εστία του και στην επανάληψη οι ρόλοι εντός του γηπέδου άλλαξαν. 


Η γεμάτη εξέδρα 
Ο Αμπελακιακός πλέον ήταν αυτός που έπαιρνε τις πρωτοβουλίες των κινήσεων με συνεχόμενες γρήγορες εναλλαγές της μπάλας πιέζοντας για το γκολ το οποίο έδειχνε πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν. 

Έτσι λοιπόν στο 60’ με τον Σταφασουλάι να περνάει σαν σταματημένο τον αντίπαλο του και να πασάρει στον Τσαγκάρη ήρθε το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους. 

Η πίεση από την ομάδα μας συνεχίστηκε και ήταν πλέον φανερό πως το ηθικό ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας για την συνέχεια του παιχνιδιού και φάνηκε στο 77’ όπου ο Τσαγκάρης χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ διαμορφώνοντας το 2-0 βάζοντας στην φωτιά στην κερκίδα.

Με τον Καραβά να πιέζει και να κυνηγάει το εις βάρος του 2-0 ήρθε το γκολ από τους φιλοξενούμενους στο 86’ κάνοντας τα τελευταία λεπτά να μοιάζουν με εφιάλτη. Με τον αγώνα να γίνεται ακατάλληλος για καρδιακούς  το τελευταίο σφύριγμα του Κακρίδη βρήκε τον Αμπελακιακό θριαμβευτή και σοβαρό υποψήφιο για την κορυφή του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Υ.Γ1.
Αν εξαιρέσουμε το ακυρωθέν γκολ του Καραβά στο 29ο λεπτό που σωστά ακυρώθηκε μιας και είχε προηγηθεί διπλό φάουλ τόσο στον Καρνέση όσο και στον Λιατο ο διαιτητής Κακρίδης ήταν επιεικώς κακός μιας και το 50-50 δεν τηρήθηκε ποτέ.

Υ.Γ2.
Είναι τουλάχιστον ντροπή για έναν παίκτη να χάνει και επειδή δεν είναι ικανός να  διαχειριστεί το εις βάρος της ομάδας του σκορ να χειρονομεί, να προσβάλει και να προκαλεί για πάνω από 30’ ολόκληρη την εξέδρα των γηπεδούχων.
Το F-16 πετάει προς την κορυφή

Υ.Γ3.
Ο Αμπελακιακός απέδειξε πως παίζει ΟΛΑ τα παιχνίδια και δίνει το 100% των δυνατοτήτων του παντού. Επίσης όχι μόνο παίζει αλλά και νικάει. Επίσης πλέον είναι ξανά στην μάχη του πρωταθλήματος και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως μπορεί να το διεκδικήσει επί ίσοις όροις. 

Υ.Γ4.
Ένα μεγάλο και αληθινό μπράβο στους φιλάθλους του Καραβά που όσοι ήρθαν να υποστηρίξουν την ομάδα τους ήταν κοσμιότατοι και αυτό το αναγνώρισαν όλοι.

Υ.Γ5.
Μετά τον θρίαμβο επί του Ερμή Κορυδαλλού στο κύπελλο και την σημερινή νίκη επί του Καραβά ο Αμπελακιακός δείχνει πιο δυνατός από ποτέ. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους παίκτες αλλά πάνω απ’ όλα στον Χρήστο Τάση που φαίνεται να κόλλησε τα σπασμένα κομμάτια της ομάδας πιο καλά και σταθερά από ποτέ.

Υ.Γ6.

Το παιδί με τα κοτσίδια, αυτός μωρέ ο πως το λένε…ο Μπρολίν….Διαμάντι που πρέπει πάση θυσία να προστατευτεί και να αξιοποιηθεί όπως και ήδη γίνεται.





MVP του αγώνα: 

Ο διαστημικός και ακούραστος καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα Brolin Thomas Odhiambo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου