Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ενημέρωση Επαγγελματιών από τον Εμπορικό Σύλλογο Σαλαμίνας

1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αγαπητοί Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το ψηφισθέν νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας και σε ότι αφορά την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, με το ΑΡΘΡΟ 16, «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ». σας ενημερώνει. Από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2019 λειτουργεί ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός «1142» πληροφόρησης και καταγγελιών για το κάπνισμα. Συνιστούμε την προσοχή και τη συμμόρφωση όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος προς αποφυγή καταγγελιών και προστίμων.
2) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πραγματοποιήθηκε με πολύ θετικό κλίμα την ΤΡΙΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 στην αίθουσα Δημ. Μπόγρη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, συνάντηση καταστηματαρχών του νησιού με το Δήμαρχο Σαλαμίνας για το μείζον θέμα που έχει προκύψει με τις ΤΑΜΠΕΛΕΣ στα πεζοδρόμια. Θα πρέπει να αλλάξει η αισθητική στο νησί που είναι βασικός παράγοντας αλλά και να τηρηθεί όσο το δυνατόν ο νόμος προκειμένου να αποφευχθούν πρόστιμα παραβάσεων. Δόθηκε χρονικό περιθώριο έως και τέλος Φεβρουαρίου 2020 προκειμένου να μπει τάξη στο μείζον αυτό θέμα. Σε επόμενη συνάντηση οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σαλαμίνας θα ενημερώσουν τον κάθε ενδιαφερόμενο για την περίπτωσή του. Για περισσότερη ενημέρωση μπορείτε να αναζητήσετε τον νόμο «Ν. 2946/2001».

3) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Προέδρου και των μελών Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας με την Αντιπεριφερειάρχη Αττικής & Νήσων, Κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που αφορούν τους επαγγελματίες του νησιού μας.

4) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Σύλλογός μας σας υπενθυμίζει ότι, όσοι από εσάς δεν μας έχετε στείλει ακόμη την κάρτα και 2 φωτογραφίες της επιχείρησής σας σε ηλεκτρονική μορφή στο email του Συλλόγου μας : e-b-s-s_@hotmail.com  θα πρέπει σύντομα να μας τα στείλετε προκειμένου να ενταχθούν στο νέο site του Συλλόγου μας έτσι ώστε να διαφημίζεται μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα η επιχείρησή σας.

5) ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους, που είναι τα εξής: 


  • Γκιόκας Μιχαήλ (λογιστικό & μεσιτικό γραφείο «Γκιόκας Μ.», Λ. Φανερωμένης & Παπανικολάου 26, τηλ.4644315). 
  • Μπερδιάκης Παναγιώτης (υποδήματα «senorita», Λ. Φανερωμένης 3Γ, τηλ.211-4121500). 
  • Σχίζα Ελισσάβετ (εστιατόριο – καφετέρια «Το Θηνιό», Αγ. Νικολάου 19, τηλ.210-4652152).

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
       ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                  ΡΑΠΑΝΤΖΙΚΟΥ ΟΡΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου