Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας και Μέλους της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο

Mέλη του συντονιστικού της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας και Μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο.
 Στη συνάντηση,τέθηκαν προς συζήτηση σημαντικά θέματα που αφορούν το νησί,και που αποτελούν χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων,όπως για παράδειγμα το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων,το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου,τα ΚΔΑΠ,την προσπάθεια  δημιουργίας κέντρου κοινότητας που είχε αμελήσει η προηγουμένη διοίκηση του δήμου,με αποτέλεσμα να χαθεί μια σημαντική δομή για το νησί της Σαλαμίνας, την αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ,αλλά και για τις υπηρεσίες του Δήμου...ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το χρόνιο και σοβαρό θέμα με το Λατομείου Αγγέλου,οπου ο Δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεση του για τήρηση της νομιμότητας και των αποφάσεων,όπου θα οδηγήσουν στον οριστικό τερματισμό της παράνομης λειτουργίας. 


Επίσης,ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πως το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για το οικονομικό θέμα των σχολικών επιτροπών έχει κατατεθεί στη Δικαιοσύνη,αλλά και πως έχει δοθεί ήδη εντολή από τον ίδιο για να συνεχιστεί και να παραδοθεί στη Δικαιοσύνη το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που αφορά το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ΑΚΟΙΠΟΠ. 

Στον ελάχιστο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, σημαντικά θέματα όπως:
Πολιτιστικά,Αρχαιολογικοί χώροι, master plan της Cosco δεν πρόλαβαν να συζητηθούν...θέματα που θα επιδιώξουμε να συζητήσουμε με τον κ. Παναγόπουλο σε μια νέα συνάντηση.

Τέλος,ελπίζουμε,ο νέος Δήμαρχος με την βοήθεια όλων τον δημοκρατικών,και μη ελεγχόμενων και εξαρτώμενων  δυνάμεων της Σαλαμίνας, να τηρήσει τις δεσμεύσεις του προς όλους τούς κατοίκους του νησιού .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου