Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Πιθανός εμπρησμός... Από πρόθεση η φωτιά στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας;


Μία ιδιαιτέρως περίεργη περίπτωση πυρκαγιάς είχαμε πριν από περίπου τρία τέταρτα στην περιοχή του Ευριπίδειου Θεάτρου Σαλαμίνας. Πάνω ακριβώς από το θέατρο σε περιοχή χαμηλής – ξερής βλάστησης εκδηλώθηκε πυρκαγιά με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σαλαμίνας και την Αστυνομία να σπεύδει άμεσα. 

Την ίδια ώρα πυλώνας της ΔΕΔΔΗΕ εξερράγη κοντά στο σημείο της φωτιάς αφήνοντας την εντύπωση σε πολύ κόσμο πως ήταν και η αιτία της φωτιάς. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σαλαμίνας «Η απόσταση του πυλώνα με το σημείο της φωτιάς είναι αρκετά μεγάλη και ο άνεμος είχε αντίθετη  φορά με την περιοχή όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά».



Με τους άνδρες της πυροσβεστικής να ψάχνουν προσεκτικά την περιοχή για περίπτωση κάποιου πτηνού το οποίο θα μπορούσε να είναι η αιτία της φωτιάς , σε συνδυασμό με την έκρηξη του πυλώνα, όπως μας πληροφόρησαν δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα.

Εν κατακλείδι και δια στόματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σαλαμίνας αλλά και της ΔΕΔΔΗΕ όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό από πρόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου