Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής



Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα «Δ. Μπόγρη» παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής παρουσία του Μητροπολίτη Μεγάρων & Σαλαμίνος και πλήθος κληρικών, όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου.

Μεταξύ των άλλων ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος απευθυνόμενος στον νέο δήμαρχο του είπε πως σήμερα είναι μέρα χαράς, από αύριο όμως ξεκινάει ένας αγώνας με αίμα, λύπη και πολύ δουλειά και δείχνοντας τον κόσμο δήλωσε ότι αυτός ο κόσμος αξίζει πολλά περισσότερα και δεν πρέπει να τον προδώσετε.

Στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τραγάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, εκπρόσωποι του Π/Ν και των σωμάτων ασφαλείας του νησιού, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, κ.ά.


Με πολιτικό όρκο ορκίστηκε η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Παπαελευθερίου Μαρία.


Στο χαιρετισμό του ο νέος δήμαρχος Σαλαμίνας τόνισε πως θέλοντας να δώσει το στίγμα της νέας δημοτικής αρχής δεν θα πει πολλά λόγια αλλά λίγα και πως οι πράξεις του από ‘δω και πέρα θα μιλήσουν για εκείνον.

Εν συνεχεία ο νέος δήμαρχος ξεκαθάρισε πως το ταξίδι τώρα ξεκινάει και πως θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολο. Σε αυτό το ταξίδι όμως αυτό που θα προσπαθήσει όσο τίποτα άλλο θα είναι να μπορεί να κοιτά τον κόσμο στα μάτια και να υπάρχει πλήρης διαφάνεια παντού και πάντοτε. Ακόμη απευθυνόμενος στους υπαλλήλους ο Γιώργος Παναγόπουλος δήλωσε πως αποτελούν την ψυχή του δήμου και πως βασίζεται σε αυτούς.


Τέλος και κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον κόσμο και τους ανθρώπους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν και πως στόχος του είναι όταν το ταξίδι θα φτάσει στο τέλος τα παιδιά του που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα να είναι περήφανα για το έργο που άφησε ο πατέρας τους στο νησί. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου