Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Η Σαλαμίνα πάνω απ’ όλους και όλα ! Προχωράμε μπροστά με εντιμότητα και εμπειρία !



Αγαπητοί συμπολίτες,
Σε λίγες μέρες θα κληθούμε, με την ψήφο μας, να εκλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή του νησιού για τα επόμενα 4  χρόνια.
Είναι μια ουσιαστική και καθοριστική απόφαση που θα πρέπει να είναι καρπός βαθιάς και σοβαρής σκέψης. Ο Δήμαρχος, που θ’ αναλάβει τα ηνία της Διοίκησης του Δήμου, θα πρέπει να είναι ικανός, έμπειρος και έντιμος ! Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λανθασμένες επιλογές και πειράματα. Η Σαλαμίνα δεν αντέχει άλλη χαμένη δημοτική θητεία και γι’ αυτό όλοι οφείλουμε να συμμετέχουμε σ’ αυτό τον εκλογικό αγώνα. Γνωρίζουμε και βιώνουμε καθημερινά όσα συμβαίνουν. Η αποχή και η αδιαφορία είναι επιβαρυντικός παράγων και δεν δικαιολογείται.
Όταν εκδήλωσα, πριν από καιρό, την πρόθεσή μου να θέσω υποψηφιότητα, για την θέση του Δημάρχου, γνώριζα πολύ καλά ότι είχα δύο επιλογές:

Η μια ήταν αυτή των υποσχέσεων που δεν μπορούν να υλοποιηθούν, των ανέξοδων σχεδίων, του λαϊκισμού και των «συναλλαγών», της συνέχισης της οικονομικής αποδυνάμωσης του Δήμου. Ο «εύκολος» δρόμος...
Η άλλη επιλογή ήταν αυτή της αλήθειας, του ρεαλισμού, της ευθύνης, του σεβασμού προς τον δημότη και της αξιοποίησης κάθε μέσου που παρέχεται από το Κράτος. Ο «δύσκολος» δρόμος…

Οι συνεργάτες μου κι εγώ διαλέξαμε τον δεύτερο δρόμο !
Της αλήθειας, της εντιμότητας, της ευθύνης !

Η πρόθεσή μας είναι γνωστή. Η ψήφος σας θα επικυρώσει τη θέλησή σας να υπάρξει αλλαγή και διαφάνεια στον Δήμο. Με την ψήφο σας, δηλώνετε ότι είστε μαζί μας και ότι επικροτείτε το πρόγραμμά μας που θα προσφέρει, στο νησί μας, την ευκαιρία να γίνει πρωτοπόρο και να ακολουθήσει τις σύγχρονες εξελίξεις.

Ο «Δυνατός Δήμος» θέλει και μπορεί να κάνει τη Σαλαμίνα παράδειγμα προς μίμηση υλοποιώντας, με σύνεση, έργα «πνοής» με  ορθή δημοσιονομική διαχείριση.

Στόχος μας είναι η αλλαγή της αντίληψης ως προς την διοίκηση του Δήμου. Να φέρουμε ένα «φρέσκο» μοντέλο λειτουργίας και νοοτροπίας και να θέσουμε τις βάσεις για διαφάνεια, παραγωγικότητα και βελτίωση των συνθηκών στις Δημοτικές Υπηρεσίες, προσφέροντας την ποιότητα ζωής που αξίζει σε όλους μας! Να γίνουμε ένας «έξυπνος Δήμος», σύγχρονος και τεχνολογικά προηγμένος.
Με αυτοπεποίθηση, ηρεμία και ψύχραιμο λόγο, με σωστό σχεδιασμό και, με την βοήθεια όλων των εργαζομένων του Δήμου μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα το πετύχουμε.

Το μέλλον της Σαλαμίνας βασίζεται στην ενότητά της. Η διαίρεση και ο κατακερματισμός είναι τροχοπέδη και ανασταλτικός παράγων.
Ο Συνδυασμός μας, κι εγώ προσωπικά, δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε σε μια ενωτική διαδικασία όλων των τοπικών δυνάμεων που συγκλίνουν με τις Αρχές της Ηθικής και της Εντιμότητας.
Γνωρίζουμε ότι θα είναι μια δύσκολη και απαιτητική 4ετία και, γι’ αυτό, δεν περισσεύει κανείς.

Αγαπητοί φίλοι,
Σ’ αυτές τις εκλογές, ο Συνδυασμός μας θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» αλλά διαθέτουμε τις κατάλληλες γνώσεις, οργανωτική εμπειρία και θέληση για δουλειά. Ως υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του  Συνδυασμού «Δυνατός Δήμος» θέτω, στην κρίση των πολιτών, την μακρόχρονη εμπειρία μου σε θέματα Διοίκησης.

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Αγαπάμε τον τόπο μας κι έχουμε όνειρα, για την Σαλαμίνα, όπως όλοι όσοι κατοικούν σ’ αυτό το όμορφο και ιστορικό  νησί.

Η ψήφος σας, θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε και να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Ελευσινιώτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου