Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή Δημήτρη Ελευσινιώτη και του συνδυασμού «Δυνατός Δήμος»

Σαλαμίνιες και Σαλαμίνιοι,
Φίλες και φίλοι,
Ο Συνδυασμός μας «Δυνατός Δήμος» και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη θετική σας ψήφο στις εκλογές της 26ης Μαΐου αλλά και για όλη την υποστήριξη και τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια της νέας δημοτικής μας παράταξης καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όσους μας τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να ζούμε στον όμορφο τόπο μας, τη Σαλαμίνα μας, το νησί που όλοι αγαπάμε και θέλουμε πραγματικά να γίνει ο τόπος που του αξίζει.
Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε και το ακολουθήσαμε ότι δεν σκοπεύουμε , όπως και το πράξαμε, να εμπλακούμε σε διαμάχες, δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε σκηνικό πόλωσης ούτε και να μεταχειριστούμε τακτικές λασπολογίας και τρολαρίσματος. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι ανθυποψήφιοι μας το έπραξαν σε καμία περίπτωση δεν ανταποδώσαμε.
Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη στάση όλων των μελών του συνδυασμού μας. Χαίρομαι γιατί δεν ξεπουλήσαμε τις αρχές μας και διατηρήσαμε το ήθος μας. Ξέρετε πολύ καλά, γιατί το νησί μας επιτρέπει να γνωριζόμαστε προσωπικά, ότι είμαι άνθρωπος με αρχές, μπορώ να σας κοιτάζω με καθαρό βλέμμα και σας κοιτάζω πάντα στα μάτια.
Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, στις θέσεις που μας αναθέσατε. Εμείς θα είμαστε η εγγύηση για όλους εσάς της σύμπνοιας, της εντιμότητας, της νομιμότητας. Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο και θα το αποδείξουμε με τη στάση μας στο νέο μας ρόλο.
Ο «Δυνατός Δήμος» θα τηρήσει τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και θα συμβάλει ουσιαστικά στην αναγέννηση της Σαλαμίνας μας.
Σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά.
Δημήτρης Ελευσινιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου