Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Καλημέρα Σαλαμίνα



Έγινε η αναμενόμενη ανατροπή και  ο λαός της Σαλαμίνας έδειξε ότι δεν συγχωρεί, ούτε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, ούτε την οικογενειοκρατία και τα παραθεσμικά κέντρα εξουσίας, ούτε την ανικανότητα και την αλαζονεία.
Έστειλε εκεί που έπρεπε την πιο άχρηστη δημοτική αρχή στην ιστορία της Σαλαμίνας και χάλασε τα σχέδια της σφιχτής μικρής  παραθεσμικής ομάδας που βρισκόταν πίσω από την κουρτίνα.
Επίσης  οι ψηφοφόροι  του νησιού απέδειξαν ότι βαρέθηκαν τα σκάνδαλα , τις ίντριγκες, τις προσωπικές επιθέσεις και αποφάσισε να γυρίσει σελίδα.
Για πολλούς έμπειρους με τις δημοτικές εκλογές το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο και πολύ καιρό τώρα οι εκτιμήσεις ήταν ότι στο δεύτερο γύρο θα περνούσαν ο Τσαβαρης με τον Παναγόπουλο με πρώτο τον Γιάννη Τσαβαρη αλλά και εδώ είχαμε ανατροπές μιας και την πρωτιά την πήρε ο Γιώργος Παναγόπουλος ο οποίος αν ανατρέξουμε στην ιστορία και μιας και αυτή επαναλαμβάνεται, έχει το προβάδισμα να είναι την Κυριακή ο επόμενος Δήμαρχος Σαλαμίνας.

 Σαν εφημερίδα Ανατροπές πρέπει προς το παρόν να ομολογήσουμε ότι αισθανόμαστε πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενοι  και δικαιωμένοι μιας και πιστεύουμε  ότι και αυτή τη φορά είμαστε η μοναδική εφημερίδα που ασκήσαμε κριτική  αναδεικνύοντας τα σοβαρά προβλήματα, την κακοδιοίκηση  και τα σκάνδαλα της  απερχόμενης δημοτικής αρχής τη στιγμή που κάποιοι άλλοι την υμνούσαν και έκλειναν τα ματιά στην καταστροφή που συνέβαινε  στο νησί.
 Θα ευχηθούμε προς το παρόν στους δυο μονομάχους του δεύτερου γύρου να διεξάγουν έναν πολιτισμένο αγώνα μέχρι την Κυριακή και να έχουν πολύ βαθιά στο μυαλό τους ότι το μήνυμα των ψηφοφόρων είναι σύνεση, συγκλίσεις και συνεργασία για να πάει η Σαλαμίνα μας μπροστά και να βρει τη θέση που της αξίζει.

Τελικά αποτελέσματα
 

Δήμος Σαλαμίνας


Ενημέρωση:
Ενσωμάτωση:


27-05 07:16
60/62   96,77 %


Υποψήφιος
%
Εδρες

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
29,98
10

ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
23,87
8

ΝΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
16,66
6

ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
16,43
5

ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
6,99
2

ΜΠΑΓΙΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ του ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ
3,47
1

ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
2,60
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου