Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ο “Δυνατός Δήμος” για τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων

Ο συνδυασμός “Δυνατός Δήμος” εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την κάκιστη συντήρηση των σχολικών κτιριακών εγκαταστάσεων. Οι καταγγελίες και η απόγνωση τόσων των μαθητών-γονέων αλλά και των εκπαιδευτικών καθημερινά πληθαίνουν. 
 Είναι ανεπίτρεπτο και κατακριτέο στην εποχή που ζούμε, στην εποχή όπου η τεχνολογία απογειώνεται εμείς στην Σαλαμίνα να ασχολούμαστε με το αν υπάρχει θέρμανση στα σχολεία, γιατί η έλλειψη καθαριότητας είναι ορατή, αν στάζουν οι οροφές και πολλά άλλα.

Καλούμε κάθε υπεύθυνο έστω και τώρα να δείξει την πρέπουσα υπευθυνότητα, ανησυχία, ενδιαφέρον και να ασχοληθεί σοβαρά θέματα που απασχολούν τους μαθητές μας.Ο σεβασμός στους ανθρώπους που πλαισιώνουν από οποιοδήποτε πόστο την εκπαίδευση είναι πρωτίστης σημασίας και δεν διαπραγματεύεται. Ελπίζουμε ότι στις διακοπές λόγω των “Αγίων Ημερών”, οι ευαισθησίες σας να αποτελέσουν το έναυσμα για την επίλυση προβλημάτων ώστε τον καινούργιο χρόνο οι μαθητές-καθηγητές να βρουν έστω τα στοιχειώδη για να αφοσιωθούν απερίσκεπτα στο έργο τους. 
Δημήτρης Ελευσινιώτης Υποψήφιος Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου