Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Δοξάστε τους!




Οι χειρότεροι, οι πιο άχρηστοι, οι πιο ανίκανοι που έχουν περάσει στην ιστορία της Σαλαμίνας συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να μας βγάζουν τη γλώσσα, κοιτάξτε καλά τις φωτογραφίες και δείτε το παραμύθι που συνεχίζουν να μας πουλάνε χωρίς ντροπή, χωρίς φιλότιμο.
Δείτε το πάχος της ασφάλτου που έστρωσαν πριν λίγες μόνο ημέρες, δείτε τα χάλια τους στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του νησιού στην ‘έξοδο από τα ferry boat στα παλούκια’ δείτε ακόμα μια εβδομάδα μετά τα χάλια στη λεωφόρο Σαλαμίνας και όμως αυτοί οι τύποι συνεχίζουν να έχουν μούτρα να κυκλοφορούν στη Σαλαμίνα.








Και θαυμάστε τους και δοξάστε τους!

1 σχόλιο:

Παναγιώτης Χατζηπέρος είπε...

Σας γνωρίζουμε τα εξής: Στην πρώτη φωτογραφία, η λακούβα είναι στην Α. Βεργή. Εκεί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Έχουν γίνει μόνο τα ισωπεδωτικά και θα ολοκληρωθούν όταν θα τελειώσουν οι εργασίες αποχέτευσης του Δήμου.
Στη δεύτερη, στα Παλούκια, επί δεκαπέντε μέρες βρισκόταν παρκαρισμένο ένα αυτοκίνητο, το οποίο δεν μπορούσε να το πάρει η τροχαία γιατί ήταν ευθύνη του λιμενικού. Το πήρε γερανός μετά το πέρας της ασφαλτόστρωσης. Έχει προγραμματιστεί να στρωθεί και αυτό το κομματάκι προσεχώς.
Στις υπόλοιπες φωτογραφίες, στη Λεωφόρο Σαλαμίνος, οι ζημιές που έχουν δημιουργηθεί στο καινουργιο ασφαλτικό οφείλονται σε αστοχία στη σύνδεση της αποχέτευσης που έκανε ο Δήμος και θα διορθωθει από το Δήμο.
Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων
Παναγιώτη Χατζηπέρο

Αρχειοθήκη ιστολογίου