Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ «ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»

 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου Ιστορικού Μυθιστορήματος του Ντίνου Κουμπάτη «Στις φλόγες της Σμύρνης», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τις έγκριτες Εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου το βράδυ, στην αίθουσα πολλαπλών πολιτιστικών εκδηλώσεων των γνωστών Βιβλιοπωλείων «ΙΑΝΟΣ», στην Αθήνα.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι εισηγήσεις των Πανεπιστημιακών και φιλολόγων Παναγιώτας Χριστοπούλου-Ζαλώνη, Καλίτσας Τσιάκα-Γιαννοπούλου και Γιώργου Πετρόπουλου,
καθώς και επιστροφή στα τραγούδια της Σμύρνης από την χορωδία «Πρωτόκλητος» με τιμητική συμμετοχή της Μαρίας Μπεγνή, την Παολίνα Λουκά στο πιάνο και υπό την διεύθυνση της χοράρχου Θεώνης Μούλτου.
Η απόδοση κειμένων του βιβλίου από τον πρωταγωνιστή του Θεάτρου Γιώργου Βασιλείου, καθώς και από την πρωταγωνίστρια του Οργανισμού Επτανησιακού Θεάτρου Μαρία Δημητρούκα και τον Βασίλη Ψυχογιόπουλο καθήλωσαν το κοινό, με αποκορύφωμα την ερμηνεία ενός τραγουδιού αποχαιρετισμού από την Ιουλιέτα Βασιλείου.
Ο ίδιος ο εκδότης κ. Θάνος Ψυχογιός, απηύθυνε χαιρετισμό στην κατάμεστη αίθουσα από ανθρώπους του Πνεύματος και της Τέχνης, Επιστήμονες, εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και φίλους των Εκδόσεων και του συγγραφέα.
 Η χορωδία «Πρωτόκλητος»
Υπό την διεύθυνση της κυρίας Θεώνης Μούλτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου