Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες οι Στέφανος Χρήστου & Δημήτρης Κατσικάρης.


Δημήτρης Κατσικάρης

Στέφανος Χρήστου
Ανακοίνωσε αιφνίδια το ΠΑΣΟΚ σήμερα τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες για τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο δημοσιογράφος και πολιτευτής του κόμματος στον Πειραιά Δημήτρης Κατσικάρης. Τίθενται δηλαδή εκτός και οι τρεις υποψηφιότητες που είχαν ακουστεί από τη Σαλαμίνα: Του δημάρχου Αμπελακίων Μάριου Τραυλού που ήθελε αλλά δεν μπόρεσε, του νομαρχιακού συμβούλου και πρ. αντινομάρχη Παναγιώτη Βουδούρη, που θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος από τον Αργοσαρωνικό και του δημοτικού συμβούλου και γραμματέα Β΄ Πειραιά ΠΑΣΟΚ Β. Αλαίσκα που είχε δηλώσει μεν υποψήφιος, οι πληροφορίες μας όμως λένε ότι προτίμησε την εκ νέου υποψηφιότητα στη Σαλαμίνα.
Ακόμη ένα πάρα πολύ γνωστό και αγαπητό στο νησί μας πρόσωπο, ο πρ. δήμαρχος Κορυδαλλού και α΄ αναπληρωματικός του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές Στέφανος Χρήστου θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά. Βγαίνει έτσι εκτός ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, παρότι το όνομά του είχε ακουστεί για την αντιπεριφέρεια, ωστόσο όχι άδικα, αφού η θητεία του στον Πειραιά άφησε μόνο αρνητικά σχόλια.
Λεπτομέρεια: Ο Στέφανος Χρήστου από τη Β΄ Πειραιά έρχεται στην Α΄ και ο Δημήτρης Κατσικάρης από την Α΄ έρχεται στη Β΄(Αργοσαρωνικός). Είναι γνωστές δε στους πειραϊκούς κύκλους οι πολύ καλές σχέσεις επί σειρά ετών των δύο ανδρών.
Καλή επιτυχία και στους δυο σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου