Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Αντωνία Πολιτάκη: Ένας άνθρωπος που νοιάζεται για τους συνανθρώπους του

Την σημερινή εποχή της κρίσης οι οικονομικές κακουχίες που βιώνει ο μέσος έλληνας πολίτης είναι δυσβάσταχτες. 

Αποτελεί λοιπόν εν έτη 2023 προνόμιο για όποια κοινωνία και τόπο έχει ανθρώπους ανάμεσα της που κοιτούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τον συνάνθρωπο τους.

Η Αντωνία Πολιτάκη λοιπόν είναι μία από αυτούς τους ανθρώπους. Μία επιτυχημένη γυναίκα στον επαγγελματικό στίβο και τον κλάδο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων που εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται στην Σαλαμίνα και προσφέρει δίχως να ακούγεται. 

Πολλοί την γνώρισαν όταν ανέλαβε ως πρόεδρος στο ΚΑΠΗ του Αγ. Νικολάου Σαλαμίνας και κατά γενική ομολογία όλων άλλαξε την εικόνα του προς το καλύτερο.

 Μουσικές βραδιές, συμμετοχή σε χορωδιακά φεστιβάλ, καλλιτεχνικές δράσεις και μουσικοί χοροί είναι μερικά από τα πράγματα που λαμβάνουν χώρα πλέον στο ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου. 

Η πιο σημαντική όμως και καθιερωμένη δράση είναι οι ομιλίες που γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο από διακεκριμένους γιατρούς όλων των κλάδων με σκοπό την ενημέρωση της 3ης ηλικίας.


Αυτή όμως δεν είναι η μόνη προσφορά της Αντωνίας Πολιτάκη. Για όσους την ξέρουν καλά, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την προσφορά της τόσο σε άπορες οικογένεις, την επί 24ωρου βάσης επαγρύπνηση όσον αφορά επείγοντα περιστατικά που χρειάζονται άμεσα οξυγόνο αλλά και περιστατικά που χρειάζονται  περιποιήσεις στις κατακλύσεις κ.ο.κ. 

Τέλος δεν είναι λίγες οι χορηγίες με όποιον τρόπο καθίσταται δυνατόν τόσο σε δομές όσο και συλλόγους που έχουν ανάγκη.

Εν κατακλείδι, είμαστε τυχεροί που ακόμη υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και καλό είναι μερικές φορές να τους λέμε ένα απλό και μέσα απ’ την καρδιά μας ευχαριστώ!

Κα. Πολιτάκη το έργο σας μιλάει από μόνο του!

2 σχόλια:

Νίκος Δεβελεκος είπε...

Ή Γνωστή κ Antwnia Politaki,
Ή Γυναίκα πού με τον απίστευτα ανθρώπινο χαρακτήρα της, κατάφερε ώστε ολόκληρη ή κοινωνία μας, να έχει μόνο καλά λόγια, και αγάπη για αυτήν την κοπέλα.
Επειδή την γνωρίζω πολύ καλά,
έχω να πω τούτο,
Οτι θαρρώ ότι είναι πολύ τυχερή ή τοπική κοινωνία μας πού βρίσκετε ανάμεσα μας, αυτός ο απίθανος άνθρωπος.
Έδειξε για άλλη μία φορά την ικανότητα της.
Όταν ανέλαβε το ΚΑΠΗ του Αγίου Νικολάου, το οποίο βρισκόταν σε τέλμα, έδειξε την Αγάπη της για άλλη μία φορά στην τρίτη ηλικία, και έκανε με την αξία της αυτήν την σπουδαία επανεκκίνηση, και ευτυχώς ή Δομή ξαναβρίσκει τον δρόμο της, χάρη σε αυτή την κοπέλα.
Εγώ προσωπικά τής ευχωμε να έχει καλή υγεία και τύχη, γιατί τέτοιοι ανθρώποι άξιοι, είναι απαραίτητοι στις κοινωνίες.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Αρχειοθήκη ιστολογίου