Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Περί απαράδεκτης συμπεριφοράς και πράσσειν… άλογα!

Επειδή από χθες το βράδυ έχει δημιουργηθεί ένα θέμα και διάφοροι πρόθυμοι παπαγάλοι σπεύδουν και διαδίδουν ψευτιές και συκοφαντίες για το πρόσωπο μου, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής .

Πράγματι χθες το βράδυ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη μου έκανε την απαράδεκτη υβριστική επίθεση με τις λέξεις «άι στο διάολο ρε μ@λ@κ@». 

Όταν δε της επισήμανα ότι αυτά είναι απαράδεκτα και θα μπορούσα να ήμουν και πατέρας της τότε το επανέλαβε για δεύτερη φορά. Στην συνέχεια εγώ απάντησα στο ίδιο επίπεδο όπως θα έκανε κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του. 

Όλα αυτά συνέβησαν απλά και μόνο γιατί η κα. Κασιμάτη είχε πρόβλημα μαζί μου λόγω της παρατήρησης μου για την στήριξη της προς την δεξιά υποψήφια κα. Θεοδωρακοπούλου. Δυστυχώς είναι ντροπή και αδιανόητο μία εν ενεργεία και μάλιστα αριστερή Βουλευτής να βρίζει πολίτες όπως εμένα σε δημόσιο χώρο με τέτοιο χυδαίο τρόπο απλά και μόνο επειδή διαφωνούν μαζί της. 

Τέλος θα ήθελα να μας απαντήσει η κα. Κασιμάτη, στηρίζει ναι ή όχι την υποψηφιότητα της πρώην αντιπεριφερειάρχη Νήσων του κου. Πατούλη και κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κας. Θεοδωρακοπούλου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γερασες και μυαλο δεν εβαλες

Αρχειοθήκη ιστολογίου