Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Όταν η Άντζελα Γκερέκου δεν σέβεται την Σαλαμίνα

Μία φράση που μου έμαθε η οικογένεια μου από πολύ μικρή ηλικία είναι πως «ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται».

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με μία κυρία που επισκέπτεται την Σαλαμίνα κάθε 11 μήνες, τουλάχιστον μέχρι τώρα και την οποία κάποιοι την έχουν τοποθετήσει σε έναν θρόνο και βαράνε προσοχές και υποκλίσεις.

Ας πάμε όμως 11 μήνες πριν και ας θυμηθούμε την τότε εμφάνιση της κας. Άντζελας Γκερέκου στην εκδήλωση για την «Ελιά της Όρσας». 

Τότε με πλήθος κόσμου να περιμένει στην αρχή υπομονετικά και μετέπειτα δυσανασχετώντας η κα. Γκερέκου εμφανίστηκε έπειτα από 1 ώρα και 15 λεπτά χωρίς φυσικά να ζητήσει έστω ένα συγνώμη για την αδικαιολογήτως καθυστερημένη εμφάνιση της την στιγμή μάλιστα που όπως μάθαμε αργότερα βρισκόταν στο νησί πολύ νωρίτερα. 

Όπως φαίνεται όμως η κα. Γκερέκου φαίνεται να το έχει σύστημα της να στήνει την δημοτική αρχή και τους υπόλοιπους παρευρισκομένους.


Ο λόγος για την χθεσινή καθυστερημένη για δεύτερη φορά εμφάνιση της στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού όπου θα περιλάμβανε βιωματικά σεμινάρια στο Αρχαίο Θέατρο και στο έργο του Ευριπίδη με σκοπό την προβολή και ανάδειξη της Σαλαμίνας ως πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε για όσους δεν γνωρίζουν πως η πρόεδρος του ΕΟΤ είναι η κα. Γκερέκου. Φανταστείτε δηλαδή σε δική σου εκδήλωση να καθυστερείς 55’ λεπτά και μάλιστα να είσαι από το πρωί στο νησί. Ναι καλά ακούσατε! Βέβαια εδώ να δώσουμε το θερμό μας χειροκρότημα μιας και η καθυστέρηση και το στήσιμο στους παρευρισκομένους δεν ξεπέρασε την μία ώρα και πραγματικά αυτό είναι ένα βήμα προς την πρόοδο. Μπράβο σου Άντζελα.

Τέλος θα θέλαμε να απευθυνθούμε στον λαό της Σαλαμίνας και να τους θυμίσουμε τα εξής. Δεκαετίες τώρα από αυτό το νησί έχουν περάσει πολλοί σωτήρες και φίρμες αραδιάζοντας μεγάλα λόγια για το πώς η Σαλαμίνα θα γίνει η ουτοπία της Ελλάδας. Μην πιστεύετε κανέναν  αν πρώτα δεν πιστέψετε στον εαυτό σας και πως με την δική σας καθημερινή αλλαγή θα πάμε ένα βήμα παραπέρα. Μην τους χειροκροτάτε διότι όσο τους χειροκροτάτε αυτοί θα σας στήνουν το λιγότερο 55’ λεπτά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουμε πού ήταν πριν την εκδήλωση από το πρωί στην Σαλαμίνα και η εκδήλωση θα γινόταν το βράδυ.... Παρόλα αυτά ήρθε μετά από μια ώρα! Την πρόσεχαν όλοι ως κόρη οφθαλμού και δίπλα της πιστός φρουρος με βλέμμα Λατίνου εραστή ο Δήμαρχος. Άντε και του χρόνου Αν κρατήσουν οι χοροί...

Αρχειοθήκη ιστολογίου