Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Συλλόγου Γονέων & Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας



Τον καθιερωμένο του αγιασμό στο ανακαινισμένο κτίριο του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων ΑΜΕΑ Σαλαμίνας σήμερα το πρωί. 

Ο σύλλογος μάλιστα μας πληροφόρησε πως φέτος η αλλαγές που βλέπουμε οφείλονται στα επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ αλλά και στην NIVEA όπου παραχώρησε τον εξοπλισμό για την πλήρη ανακαίνιση των χώρων του Κέντρου και των γραφείων του Συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ. Αθανάσιο Τσάκωνα & Βάνια Τσάκωνα που μερίμνησαν και πέτυχαν την μεγάλη αυτή δωρεά.

Ακόμα ένα ευχαριστώ του Συλλόγου πάει όμως και στο ζαχαροπλαστείου «ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ» όπου κάλυψε την εκδήλωση με ένα πολύ όμορφο και πεντανόστιμο μπουφέ και που ανά τακτά χρονικά διαστήματα βοηθάει με χορηγίες.

Εμείς σαν Εφημερίδα Ανατροπές θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου που συμβάλουν για να λειτουργεί το Μ.Κ.Δ.Η.Φ ΑμέΑ. (Μεικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιους Φροντίδας ΑμέΑ) όπως τον Γιάννη Σπηλιοτόπουλο (Ιδρυτής και Δ/κος διευθυντής του Συλλόγου), Παπαϊσιδώρου Καλομοίρα Γιούλη Καλιότσου (Πρόεδρος του Συλλόγου), Τσάκωνα Βάνια (Διευθύντρια του Κέντρου) και τα μέλη του Δ/Σ Τσάτσα Άννα-Μαρία, Μελλέ Βασιλική και Παπανικολάου Ελ.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως φέτος τα παιδιά έχουν τριπλασιαστεί και πως στο μέλλον σύμφωνα με τον σύλλογο θα υπάρξει πρόβλημα στο θέμα στέγασης των ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου