Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

1ος Αγώνας Τριάθλου ψιλής Άμμου - Φανερωμένης



Την  Πέμπτη 25 – 5 – 17  ώρα  5 μ.μ. στην Ψιλή Άμμο, συνήλθαν στα γραφεία του Συλλόγου ΄΄Μεταμόρφωση Σωτήρος΄΄, οι εκπρόσωποι των Συλλόγων ΄΄ΠΡΩΤΕΑΣ΄΄ (Ποδηλατικός Όμιλος Σαλαμίνας)  εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρό του κο Βαξεβανίδη Παναγ. και τον κο Παπαμιχαήλ Χρ. (Έφορος), τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου – Τριάθλου – Ράγκπυ  λιγκ, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της κο Πανταζίδη Αναστάσιο και τον κο  Χέλμη Μίμη (Αντιπρόεδρο), από κοινού με τους εκπροσώπους του Συλλόγου μας:
 1) Κανάκη Ζωή (Πρόεδρος) 2) Μακρή Ειρήνη (Ταμίας) 3) Στεφανίδης Γ. (Γραμματέας) και  αποφάσισαν για την διεξαγωγή αγώνων Τριάθλου (κολύμβηση – ποδήλατο – τρέξιμο)  στην Παραλία της Ψιλής Άμμου – Δάσος Φανερωμένης, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Τριάθλου.

       Έχουν ξαναγίνει αγώνες δρόμου στην περιοχή μας, αλλά για πρώτη φορά θα έχουμε αγώνες ΤΡΙΑΘΛΟΥ  με την αρωγή και την τεχνική συμβολή της Ομοσπονδίας Τριάθλου.
      Ως ημέρα διεξαγωγής των αγώνων ορίστηκε η Κυριακή 6  Αυγούστου, της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος,  είναι και η εορτή του Συλλόγου μας.
      Η 6 Αυγούστου πάνω απ' όλα είναι  μια μέρα μνήμης των θυμάτων της  Χιροσίμα από την πρώτη ατομική βόμβα, γι' αυτό και οι αγώνες του Τριάθλου θα είναι αφιερωμένοι στην  Παγκόσμια ΕΙΡΗΝΗ και τον ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ!!!!  
      Καλούμε τους αθλητικούς συλλόγους, τους νέους και τις νέες, τους βετεράνους , να αγκαλιάσουν τον αγώνα Τριάθλου που θα γίνει για πρώτη φορά στη Σαλαμίνα!!!
     Θα ακολουθήσει Διακήρυξη των αγώνων όπου θα παρουσιάζονται οι λεπτομέρειες και τα προαπαιτούμενα. 
                                    Για τους Διοργανωτές

  Κανάκη Ζωή  Πρόεδρος       Συλλόγου Ψιλής Άμμου
 Βαξεβανίδης Παναγιώτης     Πρόεδρος ΄΄ΠΡΩΤΕΑ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου