Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Καλές Δουλειές!



Νέο ιατρείο και νέα ειδικότητα, που έλειπε από τη Σαλαμίνα.
Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου έγιναν τα εγκαίνια ενός σύγχρονου ιατρείου του νεαρού χειρουργού – ουρολόγου – ανδρολόγου Σπύρου Νάννου επί της Λ. Σαλαμίνας 35, στα Παλούκια.
Συγκινημένοι η γιαγιά του και οι γονείς του, ο πρ. δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Νάννος και η σύζυγός του Ευγενία, παρακολούθησαν τη δικαίωση των κόπων του μοναχογιού τους κατά την τελετή του αγιασμού από τον πατ. Ανάργυρο Ευδαίμων, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο επιστήμονα που, όπως είπε, γνωρίζει από παιδί.

Στη συνέχεια ο Σπύρος Νάννος και η οικογένειά του μοιράστηκαν τη χαρά τους με τους αναρίθμητους φίλους τους, που κατέκλυσαν την περιοχή για να ευχηθούν καλές δουλειές! Ανάμεσά τους ο πρ. δήμαρχος Β. Αγαπίου, ο δημ. σύμβουλος Στ. Μπακαούκας, οι πρ. αντιδήμαρχοι Α. Καλογιάννης και Δ. Τσάπελη, πολλοί εκπρόσωποι των κλάδων της υγείας στο νησί, γιατροί, φαρμακοποιοί, επιχειρηματίες κ.ά.
Καλή επιτυχία  κι από μας Σπύρο!  

(στις φωτο)

Ο γιατρός Σπύρος Νάννος με τον πατ. Ανάργυρο Ευδαίμων και τους γονείς του Δημήτρη και Ευγενία.


Ο Σπύρος Νάννος ανάμεσα στον Συντονιστή Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής ΕΑΝΠ Μεταξά  Γιάννη Βλαχιώτη (αριστερά) και  τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του ίδιου νοσοκομείου Δημήτρη Πέτση (δεξιά).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου