Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (PENNYMARATHON) ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Την 12/07/15 θα πραγματοποιηθεί ένας Μαραθώνιος για τα αδέσποτα στην Αθήνα, το Σίδνεϋ, την Καλαμάτα και τη ΣΑΛΑΜΙΝΑ, με το όνομα Penny Marathon. Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε το 2012 και τέσσερα χρόνια αργότερα έχει γίνει ένα διεθνές γεγονός που λαμβάνει χώρα την ίδια μέρα σε διάφορες πόλεις, με τον αριθμό τους να αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο.
 Η Σαλαμίνα είναι το πρώτο μέρος μετά την Αθήνα και το Σίδνεϋ που εγκρίθηκε να φιλοξενήσει αυτή τη διοργάνωση, η οποία θα εκπροσωπηθεί  από τον συντάκτη του κειμένου.

 Το πρόβλημα με τα χιλιάδες αδέσποτα στο νησί μας είναι γνωστό στους περισσότερους. Το Penny Marathon έρχεται στο νησί μας προκειμένου  μέσω του αθλητισμού να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να γίνει η φωνή των αδέσποτων ζώων συντροφιάς αλλά και αυτών που δίνουν καθημερινό αγώνα για να τα σώσουν. Επίσης μέσα από τα χρήματα που θα μαζευτούν (κυρίως από χορηγίες ιδιωτών), και μετά από συνενννόηση με τους δημότες και τους κτηνιάτρους, θα πραγματοποιηθεί ένας αριθμός στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς  του νησιού μας.
 Θα μας δίνατε λοιπόν μεγάλη χαρά και δύναμη στον αγώνα που δίνουμε, με την δημοσιοποίηση του συνημμένου αρχείου στην εφημερίδα, το blog σας ή οποιοδήποτε άλλο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.
Με εκτίμηση,

Τάκης Σκέρλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου