Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας  καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετάσχουν στην 24ωρη Γενική Απεργία την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Η σφοδρή επίθεση ενάντια στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα από τις πολιτικές των μνημονίων, συνεχίζεται αμείωτη.
Η Κυβέρνηση  τις επόμενες ημέρες είναι έτοιμη να περάσει το πιο σκληρό και άδικο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και τις συντάξεις μας. Θα είναι  ένα νομοσχέδιο «λαιμητόμος» για όσα ασφαλιστικά δικαιώματα μας έχουν απομείνει.


Οι συντάξεις μας θα πετσοκοπούν δραστικά και θα μετατραπούν σε επιδόματα φτώχειας.
Τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και ο χρόνος ασφάλισης  θα αυξηθούν με βάση το «προσδόκιμο ζωής», ενώ τα ποσοστά αναπλήρωσης θα μειωθούν σε τέτοιο βαθμό ώστε να μειωθεί δραματικά το ύψος της κύριας και επικουρικής σύνταξης.
Η δημόσια κοινωνική ασφάλιση σχεδόν θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί ουσιαστικά  από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και για όποιον έχει χρήματα να ασφαλιστεί σε αυτές.
Στο μέλλον κανένας εργαζόμενος, δηλαδή τα ίδια μας τα παιδιά, δεν θα μπορούν να συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις πλήρους συνταξιοδότησης!

Ταυτόχρονα ένας ακόμα  προϋπολογισμός σκληρής λιτότητας, περικοπής κοινωνικών δαπανών και φορολεηλασίας πρόκειται να ψηφιστεί, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των δανειστών.

Ακόμα και με πρόσχημα την ανάγκη της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών  «απαελευθερώνεται» η προστασία της πρώτης κατοικίας και υπάρχει ο κίνδυνος τα δάνεια μας να εκχωρηθούν ξαφνικά στους διεθνείς κερδοσκοπικούς οίκους για να τα εισπράξουν.

Τα όρια αντοχής μας έχουν εξαντληθεί  προ πολλού.

*Κλιμακώνουμε τον αγώνα για να αποτρέψουμε το έγκλημα που σχεδιάζουν, εις βάρος της Κοινωνικής Ασφάλισης και των Συντάξεων.
*Λέμε ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις και στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.
*Λέμε αποφασιστικά ΟΧΙ στην Λιτότητα, την Ύφεση, την ανεργία και την φτώχεια.
*Κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη.

Ο αγώνας και η αντιπαράθεση μας με τις ανάλγητες κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές  είναι μονόδρομος.

Πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα με στόχο να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε τα προηγούμενα.

Μπορεί να μην έχουμε αντοχές για νέα μέτρα  έχουμε όμως αντοχές για απεργιακούς αγώνες με ενότητα και μαζικότητα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 11.00 Π.Μ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου