Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Από τη Σαλαμίνα ξεκίνησε ο Πάνος Καμμένος



Τη Σαλαμίνα επέλεξε ο Πάνος Καμμένος για να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα. Από το πρωί σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κόμματος στο νησί, περιόδευσε τα καταστήματα του κέντρου, συνομίλησε με τους ιχθυέμπορους στην Ιχθυαγορά και κατέληξε σε παραπλήσιο ουζερί, όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους θαλασσινούς μεζέδες της Κούλουρης και ν΄ ακούσει από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων, που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.


«Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Σαλαμίνα έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι εκείνη που αγκάλιασε το κίνημά μας από την πρώτη στιγμή, που στήριξε τους ΑΝ.ΕΛ. και το 2012 και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, γι΄ αυτό και ξεκινώ από δω. Από τους ανθρώπους της θάλασσας, του μεροκάματου και της λεβεντιάς», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος λίγο πριν την αποχώρησή του αποκλειστικά στις «Ανατροπές». Και συνέχισε:

«Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανα τα πάντα για να αναβαθμίσω το Ναύσταθμο Σαλαμίνας, ενώ είμαι σε άριστη συνεργασία με τη δημοτική αρχή και θα συνεχίσω να είμαι και μετά τις ερχόμενες εκλογές. Για μας η Σαλαμίνα θα παραμείνει το προπύργιο κι ο αγαπημένος τόπος που δεν επισκεπτόμαστε μόνο κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια του θητείας μας. Είναι όμως ένας εγκαταλελειμμένος  τόπος, με τριτοκοσμικούς δρόμους, με έλλειψη υποδομών υγείας κι ως οφείλουμε, με ό,τι δύναμη μας δώσει ο ελληνικός λαός, θα παλέψουμε για το καλύτερο, ανεξάρτητα του εκλογικού αποτελέσματος.

Πριν ένα μήνα έφερα στη Σαλαμίνα τον Υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου. Όταν συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στον ιερό τόπο της Ναυμαχίας, δάκρυσε και μου είπε πως «εδώ έπρεπε να με φέρετε πριν από την Ακρόπολη!»

Η πολιτιστική αξία της Σαλαμίνας κρύβεται για πολλές δεκαετίες. Θα την αναδείξουμε πολύ σύντομα σε πείσμα εκείνων που τόλμησαν να πουν ας κατασχέσουν οι τράπεζες τα σπίτια των Σαλαμίνιων», κατέληξε, ευχόμενος Καλό Αγώνα!

Βίκυ Ψυλλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου