Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας προτίθεται να υλοποιήσει ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ στα πλαίσια του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25 για το έτος 2015-2016. Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα (Super Market, Λογιστικά γραφεία, φαρμακεία, επιχειρήσεις εστίασης και γενικότερα σε επιχειρήσεις κ.λ.π), κατά κύριο λόγο, δηλαδή, υπάλληλοι, ανεξαρτήτως ειδικότητος, αλλά και όσοι άλλοι εργαζόμενοι είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Στα Σεμινάρια μπορούν, επίσης, να συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στον Δήμο Σαλαμίνας που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ όπως και οι εποχικοί εργαζόμενοι. Τα θέματα των σεμιναρίων θα είναι σχετικά με την Υγιεινή και Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, τις τεχνικές επικοινωνίας με τους πελάτες , και θέματα που θα εξειδικευτούν σε εύλογο χρόνο.
Το πρόγραμμα θα είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών (8 ημέρες) και οι συμμετέχοντες θα λάβουν ως επιδότηση το ποσό των 160 € και πιστοποίηση συμμετοχής στο Σεμινάριο. Επισημαίνεται ότι το Σεμινάριο θα πραγματοποιείται απογευματινές ώρες, στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, και ανεξάρτητα από το ωράριο εργασίας των συμμετεχόντων και σε κάθε περίπτωση δεν θα παρεμποδίζεται η λειτουργία της επιχείρησης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

-Βιβλιάριο ασθενείας θεωρημένο για το έτος 2015
-Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού Εφορίας
-Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
-Φωτοτυπία Βιβλιαρίου ΤραπέζηςΓια αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας από τις

9.00 π.μ – 13.00 μ.μ και 18.00 μ.μ – 20.00 μ.μ και στο τηλέφωνο 210 4651464

(εκτός της περιόδου από 10/8 έως 23 /8/ 2015 λόγω αδείας).Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου