Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Έπεσε και πάλι η προβλήτα της ΦανερωμένηςΤι άλλο πρέπει να γίνει για να ασχοληθείτε με τα προβλήματα του τόπου; Εδώ έχει πέσει (πάλι) εδώ και δέκα μέρες η προβλήτα της Φανερωμένης, τα φέρρυ μπόουτ έχουν ήδη σοβαρότατο πρόβλημα να δέσουν, απειλείται ξεκάθαρα να διακοπεί η συγκοινωνία και δεν τρέχει μία!
Δείτε στις φωτογραφίες το χάλι της προβλήτας, η οποία είχε ξαναφτιαχτεί πριν μερικά χρόνια επί δημαρχίας Σοφρά τότε. Έχει ειδοποιηθεί το λιμενικό ταμείο, έχει ειδοποιηθεί το λιμεναρχείο, το οποίο, απ΄ ότι μάθαμε,  με τη σειρά του έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στον Δήμο, αλλά δεν έχει γίνει τίποτε. Έγινε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο κι αντί να είναι πρώτο θέμα, αφού κινδυνεύει να αποκλειστεί το νησί από τη μια πλευρά και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο, εκείνοι συζητούσαν για τις παραιτήσεις τους!


Ένα μπάχαλο παντού!

Τι έχετε κάνει κύριοι για το θέμα; Έχετε αντιληφθεί τη σοβαρότητά του; Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, που έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή, σε τι ενέργειες έχει προβεί; Η κ. δήμαρχος τι σκοπεύει να κάνει; Εδώ πρόκειται για μια αποκατάσταση που πρέπει να γίνει άμεσα, δε χωρούν αναβολές, ούτε μπορούμε να περιμένουμε τον …αόρατο προϋπολογισμό.
Έχετε καταλάβει ότι πρέπει να αφήσετε τα ενδοπαραταξιακά σας και ν΄ ασχοληθείτε με την καθημερινότητα; ΑΜΕΣΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου