Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Ελάχιστη εγγυημένη εξαθλίωση: Μας πουλάνε ως καλό μέτρο. «το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», που στην ουσία είναι ένα ακόμη ακραίο μέτρο φτωχοποίησης του Έλληνα.
Η αλήθεια είναι ότι κόβουν όλα τα επιδόματα και καταδικάζουν το φτωχό Έλληνα σε παντοτινή πενία!

Και η μνημονιακή λαίλαπα δεν έχει τέλος:

Θα σε κάνουν υπάλληλο στην εταιρεία σου. Που θα τη δίνουν σε ξένους!


Μας διαφημίζουν ως πανάκεια. τη ρύθμιση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων που, στην πραγματικότητα, ακολουθεί τη λογική του ιρλανδικού μοντέλου. Όπως στα στεγαστικά, θα μπορούν να σε κάνουν νοικάρη στο σπίτι σου, έτσι και στα επιχειρηματικά δάνεια, θα μπορούν να σου πάρουν την εταιρική διοίκηση ή στην καλύτερη περίπτωση να σε κρατήσουν υπάλληλο στην εταιρεία σου!

Την οποία θα μπορούν να δίνουν (χωρίς φυσικά να σε ρωτάνε) σ' όποιον αλλοδαπό επενδυτή θέλουν! Αυτή τη λύση σκέφτηκαν οι κυβερνώντες μας!

Δείτε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή:

Ο Σαμαράς ονειρεύεται τους 180. Και μετά ξύπνησε. Και έπεσε.

Κόντρα στην απίστευτη συστημική προπαγάνδα, Το ΧΩΝΙ καταγράφει τις δεδηλωμένες προθέσεις των ανεξάρτητων βουλευτών, τις προσθέτει και καταλήγει στο εξής απλό συμπέρασμα:

Ό,τι και να κάνει ο Σαμαράς, όποια μεθόδευση και αν σκεφθεί, όποιο πρόσωπο και αν προτείνει, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ 180 βουλευτές που χρειάζεται για να παραμείνει στην εξουσία. Έρχεται το τέλος. Το ξέρουν και το ξέρουμε καλά. Στα τσακίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου