Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Είδατε που έξω από το χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν;



Πολλές φορές είχε κατηγορηθεί ο απερχόμενος δήμαρχος από την νέα δήμαρχο και  την υπόλοιπη αντιπολίτευση, αλλά και από άλλους έξωθεσμικούς καιροσκόπους ότι τους «εθελοντές» που χρησιμοποιούσε σαν εργάτες καθαριότητας τους πλήρωνε με «μαύρο χρήμα» και ό,τι παπαριά μπορούσε να ακουστεί στο βωμό της αντιπολιτευτικής τακτικής.
Ο Τσαβαρής δεν εκλέχτηκε, άρα η πολιτική του καταδικάστηκε κι αυτός, αφού οι νεοεκλεγέντες τον κατηγορούσαν,  έκανε το αυτονόητο: έδιωξε όλους τους «εθελοντές» εργάτες καθαριότητας και σήμερα νιώθει όλοι η Σαλαμίνα τα αποτελέσματα των κατηγοριών στο πρόσωπό του: η Σαλαμίνα έχει γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος και σε λίγες ημέρες που ο πληθυσμός του νησιού θα ξεπεράσει της 200.000. άτομα, το πρόβλημα θα είναι εκρηκτικό μιας και οι εναπομείναντες εργάτες καθαριότητας δεν επαρκούν ούτε για το ελάχιστο της αποκομιδής.
Έξω από τον χορό λοιπόν όλοι ξέρουμε να χορεύουμε. Τώρα τι γίνεται;
Εμείς κάνουμε  έκκληση προς την νεοεκλεγείσα Δήμαρχο κυρία Ναννου να έρθει (χθες) σε συνεννόηση με τον κύριο Τσαβαρή και να δώσουν λύση στο πρόβλημα πριν οξυνθεί και ξεσπάσουν και επιδημίες μιας και το καλοκαίρι θα είναι και καυτό και τα σκουπίδια βουνά σε όλο το νησί αν δεν βρεθεί εδώ και τώρα κάποια λύση.
Χρήστος Θεοχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου