Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Διαμαρτυρία για αλλαγή στα δρομολόγια Φανερωμένης- Περάματος Μεγάρων


Προς
Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά, Γραφείο Κεντρικού Λιμενάρχη. 

Σαλαμίνα: 08/04/2014
Α.Π: 564

Θέμα: Διαμαρτυρία για αλλαγή στα δρομολόγια Φανερωμένης- Περάματος Μεγάρων

Κε Λιμενάρχα με έκπληξή μας ξαφνικά και χωρίς οποιασδήποτε μορφής ενημέρωση μας, διαπιστώσαμε έπειτα από καταγγελίες και έντονες διαμαρτυρίες των διακινούμενων επιβατών, ότι τα δρομολόγια των Ε/Γ και Ο/Γ πλοίων στη Γραμμή Φανερωμένη Σαλαμίνας- Πέραμα Μεγάρων, έχουν μειωθεί σημαντικά. 
 Συγκεκριμένα εκτελούνται από τις 05:00 ανά μισάωρο και από τις 15:30 ανά ώρα μέχρι τις 23:30. Τα δρομολόγια αυτά είναι σημαντικά μειωμένα με αποτέλεσμα την άσκοπη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. 
 Ειδικά τα νυχτερινά δρομολόγια έτσι όπως διαμορφώθηκαν, να διακόπτονται δηλαδή μετά τις 23:30 μέχρι τις 05:00, δεδομένου ότι η γραμμή αποτελεί την ταχύτερη επικοινωνία μας με το “ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ” φρονούμε ότι θα πρέπει να επανεξετασθούν υπό το ανωτέρω πρίσμα. Παράλληλα ζητάμε να επανεξετάσετε και την πυκνότητα όλων των δρομολογίων που αφορούν στη Σαλαμίνα καθώς και την επιμήκυνση των νυκτερινών. 
 Τέλος φρονούμε ότι επιβάλλεται η συμμετοχή του Δήμου μας στη διαδικασία καθορισμού τους και παράλληλα ζητούμε όποια σχετική απόφαση λαμβάνεται, να μας ενημερώνετε σχετικώς. 
  
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής

                                                                                     




 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου