Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Έμπρακτη ήταν η στήριξη που παρείχε ο ο Σπύρος Σοφράς και τα στελέχη του συνδυασμού «Νέα Πορεία Σαλαμίνας», με την παρουσία του ιδίου και ομάδας υποψηφίων από τον συνδυασμό, στη διαμαρτυρία των ΚΙΦΑ, που πραγματοποιήθηκε μπροστά στα Αντικαρκινικά Νοσοκομεία ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ και ΜΕΤΑΞΑ, την Πέμπτη 30/1, στις 11.00 π.μ., με αίτημα τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη την συμπαράσταση όλων μας.
Ο Σπύρος Σοφράς και ο συνδυασμός του «Νέα Πορεία Σαλαμίνας», στηρίζουν ανεπιφύλακτα και με όλες τους τις δυνάμεις, την πρωτοβουλία των Κοινωνικών Ιατρείων-Φαρμακείων (ΚΙΦΑ) της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων, πρωτοστατεί το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο του Δήμου Σαλαμίνας, για ελεύθερη πρόσβαση των ανασφάλιστων πολιτών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
 «Η κάλυψη των αναγκών για υγεία και περίθαλψη των ασθενέστερων οικονομικά και κοινωνικά ομάδων, είναι μια εκ των “ουκ άνευ” υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας  ιδιαίτερα δε, όταν πρόκειται για βαρύτατα ασθενείς. Αυτό πρεσβεύουμε και αυτό επιδιώκουμε, όχι μόνο ως δημοτική παράταξη, αλλά και ως άνθρωποι», δηλώνει ο υπ. Δήμαρχος κ. Σοφράς, «και προς αυτή την κατεύθυνση θα αφιερώσουμε σημαντικό μέρος των προσπαθειών μας, εφ’ όσον εκλεγούμε».
Η κοινωνική δράση και η παρουσία της «Νέας Πορείας» δείχνει το πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής, όπως την αντιλαμβάνονται τα στελέχη της: κάθε πράξη, ενέργεια, εκδήλωση οφείλει να αποσκοπεί σε όφελος των ανθρώπων και του κοινωνικού συνόλου και όχι σε «πολιτικά» ή άλλα οφέλη, όπως, δυστυχώς, έχει αρχίσει να συνηθίζεται στο νησί μας...
Με εκτίμηση
το γραφείο τύπου του συνδυασμού
“ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” Σαλαμίνας δημ. συνδυασμός
υπ. δημάρχου Σπύρου ΣΟΦΡΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την πίτα του έκοψε και ο “Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ” Σαλαμίνας
Με πολύ μεγάλη επιτυχία έκοψε σήμερα το απόγευμα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ όπου και παρευρέθη ένα μεγάλο πλήθος οπαδών, γονέων και αθλητών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο δήμαρχος της Σαλαμίνας κ Γιάννης Τσαβαρής με την πρόεδρο του ΚΑΙΠΟΠ κκα Μαρία Μίχα, ως και από την αντιπολίτευση ο κ Σπύρος Σοφράς με το επιτελείο του καθώς και η κα Ρούλα Νάννου με υποψηφίους του συνδυασμού της η οποία στην σύντομη ομιλία της υποσχέθηκε ότι σαν δήμαρχος Σαλαμίνας όταν εκλεγεί τον Μάιο θα σταθεί και θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στον τοπικό αθλητισμό κι όχι στην σημερινή εγκατάληψη της παρούσης δημοτικής αρχής....

Ο πρόεδρος του Α.Ο. κ Κώστας Γκιόκας, στον σύντομο χαιρετισμό του και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους έκανε σύντομη αναφορά στο έργο της παρούσης διοίκησης στον χρόνο που πέρασε προς ενημέρωση των μελών του Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑ.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αθλητικό οργανισμό και καλή δύναμη στους αθλητές και στην διοίκηση για συνέχιση του έργου τους προς όφελος του τόπου και της νεολαίας μας.
Αναρτήθηκε από ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ στις 11:03 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!
Μοιραστείτε το στο Twitter
Μοιραστείτε το στο Facebook

1 σχόλιο:
Ανώνυμος είπε...
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ Κ.ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΑΜΩΝΑ;
ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΠΟΠ ΜΠΡΑΒΟ ΚΚΑ ΜΙΧΑ ΜΑΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
4 Φεβρουαρίου

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΕ; ΠΟΙΑ ΑΦΙΣΑ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΕ; ΠΟΙΑ ΑΦΙΣΑ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

πηγαινε φιλε στη δημοτικη καραμουζα γιατι δεν εβγαινε η αφισα στην επικολληση

Αρχειοθήκη ιστολογίου