Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ



Εκστρατεία ενημέρωσης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά για την ενίσχυση της γεωργικής δραστηριότητας


Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά συμπαρίσταται έμπρακτα σε όσους απασχολούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της οικονομίας μας, παρέχοντάς τους έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
 Στο πλαίσιο αυτό προΐσταται ενημερωτικής εκστρατείας για τα προγράμματα «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων», ΜΕΤΡΟ 123Α (Ενίσχυση μεταποίησης και εμπορίας γεωργικών προϊόντων) και «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», ΜΕΤΡΟ 112 και πραγματοποιεί διαδοχικά ενημερωτικές εκδηλώσεις στους Δήμους όλης της επιμελητηριακής του Περιφέρειας.
Η πρώτη εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το ΒΕΠ και τον Δήμο Μεγαρέων και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  22  Ιανουαρίου  2014, ώρα 18.00.

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 13.00 στη Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Πόρου και συνδιοργανώνεται από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και τους Δήμους Πόρου, Ύδρας και Σπετσών.
Την ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ που αφορούν στη χρηματοδότηση γεωργών, κτηνοτρόφων, ανθοκαλλιεργητών, μελισσοκόμων, κ.ά., καθώς και  νέων αγροτών, θα πραγματοποιήσει ο ειδικός σύμβουλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργος Χαλόφτης.
Σε συνέχεια των εκδηλώσεων αυτών θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις και σε άλλους Δήμους της Επιμελητηριακής Περιφέρειας του ΒΕΠ (Τροιζηνία, Κύθηρα, Σαλαμίνα, Αίγινα, Λαυρεωτική, Βίλια, κ.λπ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου